De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

7 redenen waarom investeren in jezelf de beste weg is naar rijkdom

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic

Door: Thamara Zijlstra

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Volgens mij wil iedereen rijk zijn. Geld hebben is gewoon fijn.

Maar echte rijkdom gaat over meer dan geld alleen. Echte rijkdom is een rijk leven leven; een combinatie van financiële vrijheid, persoonlijke gezondheid en innerlijk geluk. Grote begrippen die voor iedereen wat anders betekenen, maar die je altijd herkent als ze er zijn.

Het is geen eindstation en niet iets wat je ‘even’ doet. Je hebt ook niet overal wat over te zeggen, maar er zijn keuzes die je kan maken die een grote impact hebben op je leven en de algehele rijkdom die daaruit voortvloeit en doorheen beweegt.

Persoonlijke groei je hoogste prioriteit maken is één van de beste dingen die je kan doen voor jezelf en iedereen om je heen, omdat investeren in jezelf directe invloed heeft op wat je denkt, wat je doet en wat je kunt. Wat er ook gebeurt in je leven of in de wereld, als je je zelfkennis, ervaring en vaardigheden vergroot heb je altijd de capaciteit om rijkdom te creëren en te behouden.

Door het maken van deze ene keuze voor jezelf, elke keer weer, verander je je leven op bijna magische wijze. Door te investeren in zelfeducatie en persoonlijke groei hebben mensen onverklaarbare gezondheidsproblemen laten verdwijnen, onverwachte financiële groei ervaren en geluk gevonden dat ze nog niet kenden.

Investeren in jezelf is de weg naar een rijk leven. Ik geef je zeven redenen waarom.

Je kan anderen beter helpen

Saskia Vandenbroeck

Ik wil mijn kinderen laten zien dat werken geen vervelende noodzaak is, maar dat je er energie van kunt krijgen. Het leven is te waardevol om je tijd te verdoen met dingen die te veel energie kosten. Ik wilde een verschil maken in het leven van anderen, maar ik heb lang het gevoel gehad dat er niks was waarmee ik dat kon doen. Ik wilde de wereld een stukje mooier maken, maar wie zat er nu op mij te wachten? En toen hoorde ik over het bestaan van virtual assistants en de puzzelstukjes vielen op hun plaats. Ik krijg er echt een kick van als ik anderen kan helpen.

Investeren in jezelf is ook investeren in anderen. Als je leert en groeit creëer je meer ruimte in je hoofd en in je dag. Een bijzonder effect daarvan is dat je meer tijd, aandacht en energie hebt voor je partner, je kinderen, je vrienden en anderen. Zo maak je van jezelf een krachtig voorbeeld voor iedereen.

Je ervaart financiële vrijheid

Interview Ingrid Serraarens

Ingrid Serraarens

Ik kan nu gaan en staan waar ik wil, van die vrijheid geniet ik enorm. Ik ben nu bezig om een huis te kopen in de buurt van het water, een droom van mij die ik nu kan laten uitkomen.

Investeren in jezelf is investeren in je dromen. Financiële vrijheid betekent dat je belangrijke keuzes kan maken zonder gestresst te hoeven zijn over de eventuele financiële gevolgen ervan. Het is een manier van voorbereiden op wat je wil en wat er ongetwijfeld (en ongewild) op je afkomt. Door te investeren in kennis en mogelijkheden neem je controle over je geld, over je keuzes en over je dromen. 

Je zelfvertrouwen groeit

Leonie Koomen

Het heeft ervoor gezorgd dat ik dingen ging doen, die ik eerst niet durfde. Ik heb zulke enorme persoonlijke stappen gemaakt en dat heeft veel veranderd voor me! Ik onderschat mezelf vaak en denk dan, dat gaat me vast niet lukken. Maar tijdens de virtual assistant opleiding ontdekte ik, dat als je ermee bezig bent, alles kan lukken. Geduld wordt beloond! Ik ben hier echt onwijs dankbaar voor.

Investeren in jezelf is investeren in je eigen kunnen. Het opent deuren naar mogelijkheden waarvan je niet wist dat het voor jou was weggelegd. Het brengt je het rotsvaste vertrouwen in jezelf dat wat er ook gebeurt, jij alles in huis hebt om een weg te vinden.

Je kan volledig jezelf zijn

Dorien Zwarthoed

Dorien Zwarthoed

Ik dacht dat ik altijd wel redelijk mezelf was, maar nu ik echt alles zelf mag bedenken en bepalen bleek dat ik me toch best veel voegde naar wat anderen zeiden en vonden. Stilletjes was ik best ver van mijn eigen ik afgedreven omdat ik dacht dat ik aan bepaalde normen, waarden en vooral verwachtingen van anderen moest voldoen. Nu kan ik 100% mezelf zijn en ik hou ervan!

Investeren in jezelf is investeren in volledig jezelf kunnen zijn. Het helpt je los te maken van de culturele en individuele conditionering waar we allemaal onder lijden. Het laat je helemaal jezelf zijn en de kracht daarvan ontdekken. Het laat je echt vrij zijn. 

Je verbetert je gezondheid

Interview Ingrid van Oosterom

Ingrid van Oosterom

Ik stresste wat af, kreeg maagproblemen en de zin om naar mijn werk te gaan werd met de dag minder. Toen ik op een gegeven moment onverklaarbare lichamelijke klachten kreeg en 12 pillen per dag slikte wist ik dat ik actie moest ondernemen. Sinds ik voor mijzelf werk heb ik nergens last meer van. Ik slik geen pillen meer en ben helemaal happy.

Investeren in jezelf is investeren in je gezondheid. Stress en onvrede die voortkomen uit het leiden van een leven waarin je niet volledig tot je recht komt kunnen leiden tot heftige fysieke klachten. Door te kiezen voor jezelf verdwijnen de stress en onvrede en daarmee vaak je lichamelijke klachten. Als je je fit en gezond voelt ben je vrij om grote stappen te zetten.

Je ontdekt nieuwe mogelijkheden

Sandra Keus

Daar zit ik dan. Op Schiphol bij gate C15 te wachten op mijn vlucht naar Malaga. Het avontuur gaat beginnen, ik ga een paar maanden vanuit Spanje aan mijn eigen bedrijf werken. Wie had dat gedacht? Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik heb geleerd. Ik durf echt wel te zeggen dat ik hier anders niet bij de gate zou hebben gezeten.

Investeren in jezelf is investeren in betekenisvolle mogelijkheden. Als je nieuwe dingen leert stel je jezelf andere vragen en daaruit komen nieuwe antwoorden. Deze kunnen verrassend zijn en veel voor je betekenen, professioneel of persoonlijk. Wat het ook is, je ontdekt iets dat belangrijk is voor je. 

Je wordt gelukkiger

Interview Lotte Bos Spitteler

Lotte Bos-Spitteler

Ik ontdekte dat ik nog nooit had gedaan wat ik het liefste wilde maar altijd gewerkt had vanuit de noodzaak ‘geld verdienen’. Ik had er in al die banen altijd wat van gemaakt maar het maakte me nooit echt gelukkig. Het zelfstandig ondernemerschap heeft mijn leven enorm verrijkt! Ik ben veel gelukkiger in mijn werk.

Investeren in jezelf is een investering in levensgeluk. Het verandert je gedachten, brengt je nieuwe ideeën en helpt je oude gewoontes los te laten. Wanneer je leeft op jouw voorwaarden stel je je eigen normen en waarden voorop en dat is de enige weg naar echt geluk. 

Gelukkiger, rijker en gezonder

Investeren in jezelf kan op verschillende manieren, maar als je er een gewoonte van maakt om jezelf voorop te zetten door goed voor jezelf te zorgen en te blijven leren zal je daar gelukkiger, rijker en gezonder van worden. Net als de mensen om je heen. 

Mijn naam is Thamara

In de afgelopen 10 jaar hielp ik met de Blueberry VA Opleiding duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun ware potentieel, het creëren van leuker werk, meer vrijheid en het waarmaken van hun dromen. Ben jij waar je wil zijn?

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ik ben een eigenwijze avonturier en geboren optimist. Ik werk al meer dan 10 jaar online als Virtual Assistant Coach. Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor de duizenden ambitieuze vrouwen die ik heb begeleid naar een eigen onderneming, meer vrijheid en de ruimte om zonder excuses 100% zichzelf te kunnen zijn.

Ik hoop voor jou hetzelfde te kunnen betekenen!

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: