De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Blueberry Forum

Geen selfies. Geen algoritme.
Just people connecting with people.

Mensvriendelijk netwerken

Het Blueberry virtual assistant forum is kostenloos, mensvriendelijk en reclamevrij. Een professionele plek waar jij als virtual assistant of support professional je collega’s ontmoet en ongedwongen kunt netwerken met potentiële klanten, zonder jezelf te hoeven overschreeuwen. Geen oppervlakkige selfiecultuur, geen gecompliceerde algoritmes. Gewoon, echte mensen die er voor elkaar zijn en elkaar helpen. 

Online zichtbaarheid

Het Blueberry forum is een publiekelijk forum waar je als virtual assistant meer online zichtbaarheid kunt creëren voor jezelf. Een plek waar jij als virtual assistant ongegeneerd je expertise kunt laten zien door je kennis te delen, anderen te helpen en je stem te laten horen. Zoveel en zo vaak als je zelf wilt. 

Starten was nooit zo makkelijk

Wil je voor jezelf beginnen als virtual assistant, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Op het Blueberry forum stel je al je startersvragen aan ervaren support professionals die net als jij ook ooit starters waren. Hulp en ondersteuning van mensen die jou begrijpen, in elke fase van je ondernemersavontuur. 

Dit platform is van jou

Blueberry Dynamic is er voor jou. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat je inspraak hebt en mee kunt denken over alles wat met Blueberry te maken heeft. Op het forum willen we je graag persoonlijk betrekken in de ontwikkeling van onze nieuwe diensten, resources en producten. Vertel ons waar je behoefte aan hebt en wij maken het voor je. Blueberry is een community, en een community bouw je samen.

Wij doen het moeilijke gedeelte

Online vindbaarheid ontstaat niet vanzelf. Het is een gecompliceerd en vaak technisch proces dat veel tijd kost. Dat is iets waar wij ons doorlopend mee bezig houden zodat jij je er niet druk om hoeft te maken. Jij deelt je kennis op het forum en laat van je horen zo vaak en zoveel als je wilt, wij doen de techniek en zorgen ervoor dat jij optimaal gevonden wordt.

Wat kun je verwachten?

  • We organiseren op het forum gratis Business Boosters, zoals persoonlijke coaching, website reviews, productivity challenges, etc.   
  • Wij zijn dagelijks aanwezig om je te helpen en vragen te beantwoorden.
  • We hebben op het forum een plek gecreëerd waar je als gastschrijver blogs kunt publiceren, zodat jij jouw online zichtbaarheid kunt vergroten door je professionele kennis te delen.
  • Wij zetten ons dagelijks in om een zo divers mogelijk ondernemerspubliek aan te trekken. Wij zoeken alle soorten support professionals zoals virtual assistants, web designers, tekstschrijvers, fotografen, juristen, boekhouders, coaches, social media experts, vormgevers en alle andere support experts die hun kennis willen delen.
  • Wij maximaliseren de vindbaarheid van het forum door Search Engine Optimization (SEO), maar ook door het forum eigenhandig onder de aandacht te brengen bij exact de juiste mensen.       

Hoe werkt het?

Maak direct een gratis Blueberry account aan. Je kunt meteen na het aanmelden van start op het forum.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: