About

Blueberry Dynamic

Sinds 2013 een hechte community van ambitieuze zzp’ers en een opleidingscentrum voor virtual assistants. 

Blueberry Dynamic is voor de zzp’ers die geen genoegen nemen met gemiddelde resultaten en het maximale uit hun freelance carrière willen halen. Thamara en team helpen je stap voor stap met het vinden van de beste klanten, het creëren van een succesvolle onderneming, financiële vrijheid en een leven waar je elke ochtend vol enthousiasme je bed voor uitspringt.

Video afspelen

In samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Foto door Dingena Mol

Wie is Thamara

Ik ben Thamara Zijlstra, een non-conformist en eigenwijze doorzetter met uitgesproken ideeën over werk, vrijheid en ondernemerschap.

Sinds 2013 deel ik met Blueberry Dynamic mijn kennis en ervaring met iedereen die net zo eigenwijs is als ik. Ik wil jou aanmoedigen om echt voor jezelf te kiezen en betekenisvol werk te creëren waar je blij van wordt. Zodat je je werk in je leven kunt passen, in plaats van je leven rondom je werk te moeten vouwen.

Ik ben er om je dat extra zetje te geven zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ik help je met het vinden van nieuwe klanten en opdrachtgevers en geef je de tools en inzichten om meer te gaan verdienen met het werk dat je doet. 

Hierbij ga ik altijd uit van wie jij bent en wat jij nodig hebt. Want hoe kan een one-size-fits-all template nou werken voor jou en je leven? 

De Blueberry filosofie

  • Ik geloof in werken om te leven, niet in leven om te werken.
  • Ik geloof in het loslaten van de regels en je eigen pad creëren.
  • Ik geloof dat het omarmen van je eigenheid de sleutel is tot een authentieke en succesvolle onderneming.