Be different

Be you

Meer succes online met een authentieke benadering

Een verse kijk op wat uniek zijn is en een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en eigen dus.

Onderscheidt jezelf van al die zzp'ers die hetzelfde doen en zorg dat klanten jou kiezen

Als je kijkt naar de meest succesvolle zelfstandig ondernemers online dan zie je dat ze allemaal opvallen. Ze springen eruit omdat ze uniek zijn en ze weten precies hoe ze deze eigenheid moeten inzetten om hun ideale klant voor hun te laten kiezen in plaats van voor de concurrent. Jij bent ook anders dan anderen en die eigenheid effectief inzetten kun je leren. 

Wil je weten hoe je één van die succesvolle ondernemers wordt?

 • Wil je je eigenheid laten zien, maar niet hoeven schreeuwen of gekke trucs uithalen om opgemerkt te worden?
 • Wil je liever al je tijd en energie focussen op jezelf in plaats van je druk te maken om wat anderen doen?
 • Klinkt het goed als jouw ideale klant meteen ziet waarom hij bij jou moet zijn en daarom niet meer twijfelt om voor jou te kiezen?
 • Wil je gewoon je eigen ding doen online en je niet meer laten overweldigen door nieuwe trends en hypes?
 • Ben je klaar met stressen omdat je niet genoeg klanten hebt en wil je een toegewijd netwerk van mensen om je heen die met jou willen werken om jou?

Deze masterclass is voor jou

Opvallen online is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten en het is helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Toch lukt het de meeste ondernemers niet om eruit te springen en het hun potentiële klanten zo makkelijk te maken voor hen te kiezen.

Veelgehoorde problemen zijn:

 • denken dat je alleen opvalt door met veel bombarie en extravagantie aandacht te trekken en je daar heel ongemakkelijk bij voelen
 • niet kunnen uitdrukken wat jou uniek maakt
 • je helemaal niet uniek voelen
 • machteloos toekijken hoe je concurrenten de resultaten halen die jij wilt en toch maar niet kunnen uitvinden hoe ze het doen
 • wanhoop omdat ‘het gewoon doen’ je maar niet lukt
 • opvallen tussen die enorme hoeveelheid anderen een letterlijk onmogelijke opgave lijkt
 • verlamd en overweldigd raken door de grote hoeveelheid conflicterend advies over hoe je moet opvallen online

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Wist je dat de meerderheid van de zzp’ers hier tegenaan loopt?

Met Be Different, Be You hoeft dat gelukkig niet zo te blijven. Opvallen is namelijk veel makkelijker dan je denkt.

De Be Different, Be You masterclass

In deze actieve masterclass geven we je een verse kijk op wat uniek zijn is en leren we je een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en helemaal jij dus. Met als doel? Opvallen natuurlijk, zodat de voor jou perfecte klanten je weten te vinden en jij het werk kunt doen dat je zo leuk vindt en het inkomen verdient dat past bij het leven dat je wilt leven.  

Je krijgt

 • De #1 methode die opvallen online mogelijk maakt voor iedereen, wie je ook bent en wat je ook doet
 • Een authentieke kijk op eigenheid en uniek-zijn, zodat je altijd dicht bij jezelf blijft
 • De tools om jezelf te onderscheiden, zonder daarvoor dure proffesionals in te huren voor een complete business make-over
 • Een stappenplan om direct veranderingen door te voeren die het verschil gaan maken voor je
 • Opdrachten om op een fijne manier uit je comfortzone te treden en verandering mogelijk te maken (en vervolgens een vernieuwde resultaatgerichte comfortzone te vinden zodat je je prettig voelt om actief aanwezig te blijven)

Be Different,
Be You

 • Tijdelijk inc. €110,- zomerkorting
 • Direct beginnen
 • 100% online

Nu

€189
79 eenmalig
 •  
korting

Testimonials

Bijzonder goed in elkaar gezet

"De trainingen van Blueberry Dynamic zijn bijzonder goed in elkaar gezet. Zowel qua opbouw als inhoudelijk. Alle vragen en opdrachten zijn erop gericht jezelf als ondernemer, je ideale klant en het product dat jullie verbindt beter te leren kennen, zodat je de combinatie ervan optimaal kunt inzetten en het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Elke keer kwam ik tot nieuwe inzichten door de fantastische mens-gerichte en coachende insteek van de trainingen die diepere lagen raken."
Hetty Knottenbeld
Helder Begin

Jouw manier, jouw persoonlijkheid

“Wat Blueberry Dynamic zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die ze leggen op jóúw manier, jóúw wensen, jóúw persoonlijkheid. Ze hebben bakken met mensenkennis en willen je helpen JOUW bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen. Je wordt geprikkeld, gestimuleerd, uitgedaagd. Daarbovenop is Thamara onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word gewoon echt enorm blij van iedereen bij Blueberry én de trainingen!"
Emma Clark
Virtual Miss Perfectionist

Veelgestelde vragen

Nee, zeker niet. Als je je inschrijft kun je meteen beginnen en je kiest zelf waar en wanneer je de masterclass doorloopt.

Voor jou als je een online dienstverlener bent en je je online zichtbaarheid wilt vergroten, graag het maximale uit alle mogelijkheden haalt online en meer klanten wilt. 

Ja hoor, dat kan. Als je werkgever voor je betaalt, je in het buitenland zit of wat dan ook. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten. Zakelijk als je ingeschreven staat bij de KvK en anders als particulier bij je jaarlijkse IB-aangifte.