Be different

Be you

Meer succes online met een authentieke benadering

Een verse kijk op wat uniek zijn is en een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en eigen dus.

Na het afrekenen kun je direct starten met de training

Onderscheidt jezelf van al die zzp'ers die hetzelfde doen en zorg dat klanten jou kiezen

Als je kijkt naar de meest succesvolle zelfstandig ondernemers online dan zie je dat ze allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: ze vallen op. Ze springen eruit omdat ze uniek zijn en ze weten precies hoe ze deze eigenheid moeten inzetten om hun ideale klant voor hun te laten kiezen in plaats van voor de concurrent. Jij bent ook anders dan anderen en die eigenheid effectief inzetten kun je leren. Wil je weten hoe je één van die succesvolle ondernemers wordt?

De voordelen van jezelf als zzp'er onderscheiden online

 • als je je eigenheid op de juiste manier laat zien hoef je niet te schreeuwen of gekke trucs uit te halen om opgemerkt te worden
 • al je tijd en energie kun je focussen op jezelf en je hoeft je niet meer druk te maken om wat anderen doen
 • jouw ideale klant ziet meteen waarom hij bij jou moet zijn en twijfelt daarom niet om voor jou te kiezen
 • je kunt volledig je eigen ding doen online en nieuwe trends en hypes overweldigen je niet meer (want je hoeft er niks meer mee)
 • nooit meer stress om een gebrek aan klanten dankzij een toegewijd netwerk van mensen die met jou willen werken om jou

De meeste ondernemers vallen niet op online

Opvallen online is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten en het is helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Toch lukt het de meeste ondernemers niet om eruit te springen en het hun potentiële klanten zo makkelijk te maken voor hen te kiezen.

Veelgehoorde problemen zijn:

 • denken dat je alleen opvalt door met veel bombarie en extravagantie aandacht te trekken en je daar heel ongemakkelijk bij voelen
 • niet kunnen uitdrukken wat jou uniek maakt
 • je helemaal niet uniek voelen
 • machteloos toekijken hoe je concurrenten de resultaten halen die jij wilt en toch maar niet kunnen uitvinden hoe ze het doen
 • wanhoop omdat ‘het gewoon doen’ je maar niet lukt
 • opvallen tussen die enorme hoeveelheid anderen een letterlijk onmogelijke opgave lijkt
 • verlamd en overweldigd raken door de grote hoeveelheid conflicterend advies over hoe je moet opvallen online

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Wist je dat de meerderheid van de zzp’ers deze problemen heeft?

Met Be Different, Be You hoeft dat gelukkig niet zo te blijven. Opvallen is namelijk veel makkelijker dan je denkt.

De Be Different, Be You workshop

In deze actieve workshop geef ik je een verse kijk op wat uniek zijn is en leer ik je een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en helemaal jij dus. Met als doel? Opvallen natuurlijk, zodat de voor jou perfecte klanten je weten te vinden en jij het werk kunt doen dat je zo leuk vindt en het inkomen verdient dat past bij het leven dat je wilt leven.  

Wat je krijgt

 • De #1 methode die opvallen online mogelijk maakt voor iedereen, wie je ook bent en wat je ook doet
 • Een authentieke kijk op eigenheid en uniek-zijn, zodat je altijd dicht bij jezelf blijft
 • De tools om jezelf te onderscheiden, zonder daarvoor dure proffesionals in te huren voor een complete business make-over
 • Een stappenplan om direct veranderingen door te voeren die het verschil gaan maken voor je
 • Opdrachten om op een fijne manier uit je comfortzone te treden en verandering mogelijk te maken (en vervolgens een vernieuwde resultaatgerichte comfortzone te vinden zodat je je prettig voelt om actief aanwezig te blijven)

Details

De workshop volg je volledig online in onze eigen academy en na aanmelding kun je direct beginnen. De workshop is zo opgezet dat je flexibel en doelgericht studeert. De verschillende modules bestaan uit theoretische kennis en uiteenlopende praktijkopdrachten, die je helpen altijd de juiste antwoorden te vinden voor jouw specifieke situatie. 

Veelgestelde vragen

Moet ik op bepaalde tijden aanwezig zijn voor de workshop?
Nee, zeker niet. Na aanschaf kun je direct inloggen en starten en je hebt een heel jaar toegang tot alle theorie en opdrachten. Zo kun je er het maximale uithalen.    

Voor wie is de Be Different, Be You workshop?
Deze workshop is voor elke online dienstverlener die zijn of haar online zichtbaarheid wilt vergroten en het maximale uit de beschikbare online mogelijkheden wilt halen. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al tien jaar bezig bent, deze workshop geeft je een verse kijk op eruit springen online, en dat is altijd zinvol.

Ik val al op online, is deze workshop dan ook handig voor mij?
Ja natuurlijk. Het kan heel verhelderend zijn om met een frisse blik te kijken naar hoe je met je werk omgaat. Even van de automatische piloot af om te evalueren hoe je er tegenover staat en met nieuwe inzichten jezelf inspireren en je werkzaamheden verbeteren.  

Kan ik ook op een andere manier betalen dan de opgegeven mogelijkheden?
Ja hoor, dat kan. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik deze workshop declareren bij de Belastingdienst? 
Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten.