Brainstorm Sessions

My only requirement for life is that I don't get stuck

How did you get stuck?

We lopen allemaal weleens vast: overweldigd door opties, verlamd door onzekerheid of twijfelend over een keuze. Gelukkig hoeft dat niet zo te blijven. Als zelfstandig ondernemer doe je alles zelf en af en toe heb je gewoon creatieve feedback nodig van iemand die je begrijpt. De oplossing is simpel.

Wat is een creatieve brainstorm sessie?

Een creatieve brainstorm is een korte consultancy sessie met professionele business coach Thamara Zijlstra. Ze deelt haar favoriete manieren met je ‘ to get unstuck’ en helpt je om nieuwe inzichten te ontdekken en weer in beweging te komen. 

Herken je jezelf hierin?

Of je nou net bent gestart als zzp’er, er nog over nadenkt of al een tijd bezig bent, vroeg of laat loopt iedereen hier tegenaan:

  • Ik wil graag het een en ander veranderen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.

  • Er komt zoveel op me af, ik ben even helemaal de weg kwijt en kom maar niet vooruit.

  • Ik heb het gevoel alles geprobeerd te hebben en snap niet wat ik niet goed doe.

  • Ik ben mijn enthousiasme kwijt en wil dat zo graag weer terug.

Thamara helpt je vooruit

Met haar bakken vol kennis en tomeloze enthousiasme ziet Thamara altijd mogelijkheden wanneer jij ze even niet ziet. Dat is de kracht van een ervaren business coach. Leg je specifieke vraag aan haar voor en maak gebruik van deze unieke kans om samen aan je business te werken. 

Wat kost het?

Een creatieve brainstormsessie is onderdeel van het Gratis Blueberry Account en kost je daarom helemaal niets. Het aantal plaatsen is echter beperkt dus wees er snel bij.  

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor een Gratis Blueberry Account. Als je ingelogd bent kun je je op deze pagina aanmelden voor een creatieve brainstormsessie.