De toekomst van werk

De virtual assistant is hét beroep van de toekomst

De wereld verandert sneller dan ooit. Een van de grootste veranderingen die we op dit moment zien is de rol die werk speelt in ons dagelijks leven. Steeds meer mensen gaan op zoek naar werkzaamheden die zij zelfstandig kunnen uitvoeren. Er ontstaan hierdoor in hoog tempo nieuwe manieren van werken die flexibiliteit, persoonlijke vrijheid en empowerment centraal stellen.

Er vindt momenteel een radicale verschuiving plaats in de manier waarop wij met werk omgaan. Voor de mensen die bereid zijn mee te groeien met die veranderingen ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

De nieuwe werkelijkheid

  • Werk is niet langer een plek waar je naartoe gaat, het is een creatieve ervaring die je deelt met anderen.
  • Werk is niet langer de overdreven controle van een werkgever die bepaalt waar je werkt, wanneer je werkt en wat je wel en niet mag. Werk is een samenwerking gebaseerd op wederzijds respect, waardigheid en gelijkheid.
  • De waarde van werk is niet langer uit te drukken in geld alleen, een holistische boekhouding hecht net zoveel waarde aan inkomsten als aan levensgeluk, zelfbeschikking en duurzaamheid.

Wil je voor jezelf beginnen als virtual assistant?

Een makkelijk te leren zelfstandig beroep dat uitgaat van je eigen unieke talenten. Een beroep waarbij alle kennis, ervaring en levenswijsheid die je in huis hebt volledig tot zijn recht komt. Een beroep waarbij jij zelf de baas bent.

  • Online werken waar en wanneer je zelf wilt.
  • Je natuurlijke talenten benutten.
  • Meer ruimte voor creativiteit en zelfontwikkeling.
  • Werk doen waar jij blij van wordt.
  • Meer tijd en aandacht voor jezelf.
  • Minder werken en toch meer verdienen.
  • Krijg de waardering die je echt verdient.

Waar wacht je nog op?

Zet vandaag de eerste stap richting een nieuwe uitdaging. Wil je een future proof carrière waarin jij de baas bent over je eigen leven? Volg dan onze gratis virtual assistant training en maak kennis met het beroep van de toekomst.

Wat doe je als je het zat bent?

Zij wilde hun leven volledig omgooien en sprongen in het diepe zonder zwembandjes. Wil je weten hoe dat afloopt? In onze VA interviewserie vragen wij ongegeneerd naar alle persoonlijke ups en downs van het werken en leven als zelfstandig virtual assistant.

Stephany Setoe

Ik heb een burnout voorkomen door als moeder vanuit huis te gaan werken​

Sjomara Specht

Sjomara Specht

Iets spannend vinden en het toch doen betekent dat ik mijn hart volg

Dorien Zwarthoed

Dorien Zwarthoed

Nu ik als zzp’er echt alles zelf mag bepalen kan ik ook 100% mezelf zijn​