Zakelijke boekentip...
 
Meldingen
Alles wissen

Zakelijke boekentips

 

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 555
Topic starter  

Zakelijke boekentips

Welke business boeken hebben je geïnspireerd als ondernemer? Welk boek vond je heel leerzaam en op welke manier heeft het je geholpen?

 

* Voor echte genietboeken is de topic tips voor persoonlijk leesvoer hier geopend.


Citeren
Marit Verlaat
(@marit)
Blueberry Pro
Deelgenomen: 10 maanden geleden
Berichten: 38
 

Ja, ik heb er wel een paar. 

 

You are a badass van Jen Sincero is my all-time favorite. Dit boek heeft er voor gezorgd dat ik moest veranderen en dat ik nu VA ben. Ook haar boek You are a badass at making money is een aanrader. Nee, geld is niet vies. Geld is fantastisch en buys happiness. 

Daarnaast heb ik The Big Leap van Gay Hendricks gelezen. Het heeft mij aan het denken gezet. Ik denk dat ik het nog een (paar) keer moet lezen om er daadwerkelijk alles uit te kunnen halen.

Wolfpack van Abby Wambach is niet echt een zakelijk boek, maar heeft voor mij bevestigd dat wij vrouwen elkaar moeten helpen en niet elkaar tegen moeten werken. 

The Latte Factor van David Bach heeft ervoor gezorgd dat ik weer pensioen ging opbouwen en een beleggingsrekening heb geopend.

Ik ben super benieuwd naar andere boeken!

 


BeantwoordenCiteren
Susanne Grant
(@susannegrt)
Blueberry Pro
Deelgenomen: 9 maanden geleden
Berichten: 27
 

Jen Sincero is ook mijn favoriet op het moment! Ik heb haar 3 basass boeken en kijk vol verwachting uit naar de 4de die later het jaar uitkomt! 


BeantwoordenCiteren