Aanmeldingen voor d...
 
Notifications
Clear all

Aanmeldingen voor de eerste Business Boosters zijn open  

 
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin

Vorige week vertelde @lior_mazliah al dat we er gloednieuwe resources bij hebben: Business Boosters. Vandaag zijn de aanmeldingen voor 2 van de 3 geopend! 

De Business Boosters zijn onze manier om je persoonlijk verder te helpen ontwikkelen en groeien als ondernemer. Een vriendelijke schop onder je achterwerk om je te motiveren, nieuwe inzichten te geven en te zorgen dat jij verder komt. Het is leuk, het is spannend en het kost niets. 

NU GEOPEND:

1. Website Reviews - Een korte consultancy sessie met professioneel web designer @lior_mazliah himself. Wil je beter scoren met je website? Deze echt voor je laten werken? Lior bekijkt je website en geeft je professioneel advies om je site een echte boost te geven, meer zichtbaarheid te creëren en nog aantrekkelijker te maken voor je bezoekers. Alles om beter gevonden te worden en van bezoekers klanten te maken. Het aantal plekken hiervoor is beperkt. Meer weten?

2. Boost je Online Zichtbaarheid Challenge - Veel van jullie hebben aangegeven te worstelen met online zichtbaarheid en het vinden van klanten. Helemaal niet gek, het is ook gewoon lastig. Gelukkig zijn er veel simpele dingen die je kunt doen die een grote impact kunnen maken. In deze Boost je Online Zichtbaarheid Challenge dagen we je 5 dagen lang elke dag uit om je online zichtbaarheid te vergroten. 5 dagen lang elke dag een simpele praktische opdracht, ervaringen delen, vragen stellen en keiharde resultaten bereiken! We beginnen volgende week op maandag 25 mei. Meer weten?

 

Schrijf je in voor een van de twee of gewoon alletwee en boost die online zichtbaarheid van je. Samen staan we sterker!

Citaat
Geplaatst : 20/05/2020 5:34 PM