De Blueberry VA Academy

Maak van je dagdroom je droombaan

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Dag 1 - Maak meteen het verschil

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

Waar denk je aan bij online zichtbaarheid?

Iedereen lijkt het erover eens dat zichtbaar zijn online verwijst naar gezien worden en opvallen, zodat jij en je werk op de radar komen van potentiële klanten. Over hoe je dit kan bereiken ontstaat echter nog veel verwarring.

De meest vooraanstaande manier om zichtbaar te zijn online is door zelf originele content te creëren, voor bijvoorbeeld je blog of social media. Er bestaan echter nog tal van andere methodes, waar weinig over gesproken wordt, maar die een grote impact kunnen hebben en die voor veel mensen stukken toegankelijker zijn. Niet iedereen vindt het namelijk leuk om zelf originele content te creëren of is daar goed in. Misschien zit je wel in een situatie waarin het wegens privéomstandigheden even niet kan of wil je vanuit het UWV starten als zelfstandig ondernemer en heb je restricties over wanneer je wat wel en niet naar buiten mag brengen.

Gedurende deze week geven we je 5 tips die je helpen op een andere manier zichtbaar te zijn online. Alle 5 deze methodes kun je keer op keer inzetten en je zal zien dat hoe meer je ervan doet hoe groter de impact ervan zal zijn.

Online zichtbaarheid is een proces van heel veel kleine dingen met regelmaat doen.

Alles wat we je deze week meegeven zijn de exacte dingen die we bij Blueberry Dynamic al vanaf dag 1 doen en waardoor we een groot, fantastisch en duurzaam netwerk hebben opgebouwd; van nieuwe mensen en mensen die ons al jaren volgen.

 

Online zichtbaarheid tip #1: REACTIES

Reageren op de content van anderen is een van de meest simpele, leuke en waardevolle manieren om zelf op te vallen. Er zitten echt alleen maar voordelen aan:

 • Mensen onthouden niet altijd wat je zegt, maar ze vergeten nooit hoe je ze laat voelen. Als jij met regelmaat op een positieve en constructieve manier op anderen reageert zullen ze dat onthouden.
 • Het is een hele makkelijke manier om te laten zien wie je bent en welke kennis je in huis hebt. Voor een blanco scherm gaan zitten en wie je bent en wat je kan in een stuk content gieten is stukken moeilijker dan reageren op een idee, vraag of ervaring van iemand anders.
 • Met een reactie heb je ook de mogelijkheid om geen kennis of uitgebreide ervaring te delen, maar positieve steun alleen. Je hebt niet overal een mening over en weet niet altijd wat je moet zeggen, maar een oprechte positieve en bemoedigende opmerking kan altijd. Voor beide partijen betekent dit meer dan we ons soms realiseren.
 • Een simpele reactie op wat dan ook heeft altijd de mogelijkheid om tot een gesprek te leiden of van onderwerp te veranderen. Je weet nooit exact wie iemand is, wat iemand doet, wat iemand nodig heeft of wie iemand kent en een reactie opent de deur naar dit alles.
 • De persoon op wiens blog, video of social media bericht je reageert voelt zich gezien door je reactie en dat is een van de mooiste dingen die je een ander kan geven.

 

Er bestaan zoveel zelfstandig ondernemers die nooit of maar af en toe originele content maken en publiceren, maar die altijd overal aanwezig zijn, er voor iedereen zijn en op iedereen reageren. Op die manier vallen ze op en zijn ze ontzettend zichtbaar online. Ik weet zeker dat als je er nu over nadenkt er je minimaal één iemand te binnen schiet die altijd aanwezig is online, of dat nou op je persoonlijke Facebookpagina is of ergens anders. Sommige mensen gaat het heel natuurlijk af, anderen leren het zichzelf aan. De keuze is aan jou.

 

De opdracht van vandaag

Maak de tijd vrij om op minimaal één, maar het liefst zoveel mogelijk, berichten van anderen te reageren. Dat kan op de volgende plekken:

 • Je kan onder dit bericht reageren en vertellen wat je eerste reactie was tijdens het lezen, delen dat je er zin in hebt of misschien heb je wel een vraag.
 • Je kan een vraag of discussie opzoeken hier op het forum en er aan bijdragen.
 • Je kan de verhalen lezen van iedereen die zich heeft voorgesteld hier op het forum en daarop reageren vanuit enthousiasme, herkenning of wat anders.
 • Je kan naar Facebook, LinkedIn of Instagram gaan en reageren op de berichten die je daar ziet.
 • Je kan video's bekijken op YouTube en daar een reactie op achterlaten.
 • Je kan naar je favoriete blog, het een en ander lezen en daarop reageren.

 

Extra tip
Je hoeft geen onderscheid te maken tussen zakelijk of persoonlijk. De meeste zzp'ers vinden hun klanten via via en zowel zakelijke als persoonlijke contacten zijn hiervoor essentieel. Je zal je verbazen over wat gewoon kletsen met iemand uiteindelijk voor je kan betekenen.

 

Ik ben ontzettend benieuwd naar je ervaringen vandaag. Wat vind je ervan? Wat denk je op dit moment en wat is je ervaring na het plaatsen van reacties vandaag? 

 

Ik wens je heel veel succes en ontzettend veel plezier.


   
Citeren
Annemarie Jonker
(@osopperdoes)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
 

@thamarazijlstra Goedemorgen Thamara, het verzinnen van interessante content vind ik inderdaad lastig. Maar reageren op anderen kan altijd. Ik vind het zelf inderdaad ook altijd erg leuk als er op mijn posts reacties komen. Ik ga ermee aan de slag vandaag! ? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@ajofficesupport Hey wat leuk. Ja, het maakt zo'n verschil of je zelf vanuit het niets iets moet bedenken of dat je kan aanhaken op wat anderen op tafel brengen. En het leuke is dat het voor je zichtbaarheid net zoveel kan doen. Het is simpelweg een andere manier en eentje die echt ongelooflijk goed werkt, als je het regelmatig doet en er echt je best voor doet. Iets wat heel veel mensen ook gewoon heel erg leuk vinden om te doen. Succes vandaag. Ben benieuwd naar je ervaringen later op de dag. 


   
BeantwoordenCiteren
Rachel Drosterij
(@racheld69)
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 21
 
Geplaatst door: @thamarazijlstra

Een simpele reactie op wat dan ook heeft altijd de mogelijkheid om tot een gesprek te leiden of van onderwerp te veranderen.

Dat is een mooie aanmoediging. Simpel is makkelijk. Bij de posts op LinkedIn of Facebook die me inhoudelijk interesseren, zet ik meestal de meest luie vorm van waardering: ? . Maar een geschreven reactie is inderdaad persoonlijk, nog steeds simpel en biedt als bonus de ingang naar meer uitwisseling.

Ik ga meteen aan de slag. Thnx


   
BeantwoordenCiteren
Natascia Ghiani
(@natasciaghiani)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 21
 

Nou inderdaad, wat een supertip. We maken het altijd voor onszelf zo moeilijk. Tenminste, als ik voor mezelf spreek. Ik zat al helemaal te bedenken over wat voor onderwerpen ik blogs zou moeten schrijven en kon het voor mezelf nog niet echt plaatsen. Maar reacties op andermans posts plaatsen is iets wat altijd kan en het geeft je ook nog een goed gevoel. Dank je wel. Ik ga er mee bezig ?.


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@racheld69 Yes, precies dat. En op sommige momenten plaats je alsnog een like ?, omdat je het soms gewoon even echt niet weet of geen tijd hebt. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Een like is dan altijd nog een groter gebaar van waardering en uitwisseling dan helemaal niets. Alleen, als je echt wilt werken aan je online zichtbaarheid dan is liken niet genoeg. Je moet dan die extra inzet tonen. En wat je zegt, 'een geschreven reactie is inderdaad persoonlijk, nog steeds simpel en biedt als bonus de ingang naar meer uitwisseling.' 

Leuk dat je zo enthousiast bent. Benieuwd om straks je ervaringen van vandaag te horen. 


   
BeantwoordenCiteren
Loes Hendriks
(@va2go)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
 

Hele bruikbare tip en reageren op content gaat vaak makkelijker vind ik omdat je meestal reageert omdat de content je interesseert. Over mijzelf of mijn werk schrijven vind ik moeilijk blijven.

Dus vandaag ga ik ook wat meer reageren op LinkedIn 😉


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@natasciaghiani Wat tof om te horen. Ja, het maakt echt zo'n verschil. En je bent daar absoluut niet de enige in, wat jij beschrijft ervaren de meeste mensen. De drempel om zelf blogs te schrijven en non-stop social media berichten te produceren is gewoon best wel groot. Er zijn zoveel redenen waarom je dat lastig kan vinden en meestal geldt voor iedereen minstens een van al die redenen 😉 Reageren op anderen is daarentegen heel toegankelijk. Het is ook alleen maar win-win. De persoon die iets heeft geplaatst wil namelijk reacties ontvangen, want hij of zei is natuurlijk net als jij. En jij wil ook graag een ander helpen en zelf opgemerkt worden. En je houdt er inderdaad allebei een goed gevoel aan over. Go for it zou ik zeggen. Ben benieuwd naar je ervaringen later vandaag. Succes. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@va2go Klopt helemaal. Over het algemeen vinden we het altijd moeilijker om over onszelf te schrijven, is heel mens eigen. Terwijl, in een reactie jezelf aanhalen voelt heel anders. Je spreekt dan vanuit herkenning bijvoorbeeld en haakt aan met een eigen ervaring, idee of kennis. Een reactie komt vaak automatisch boven drijven als je iets leest, hoort of ziet en dat is dus zoveel makkelijker. Hoeven we onszelf alleen nog aan te leren dat het loont om de tijd te nemen die reactie ook te geven 🙂 Succes vandaag, ben heel benieuwd hoe het je afgaat. 


   
BeantwoordenCiteren
Marit Verlaat
(@marit)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 23
 

Natuurlijk! Zo logisch, maar ik had het nooit zo bedacht, haha. Ik moet mijzelf dit echt aanleren. Ik merk dat ik op het forum al op een aantal berichten heb gereageerd, maar dat kan ik natuurlijk veel meer en op andere plekken doen.


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@marit Nou, zoals je ziet ben je er niet de enige in, haha. Sommige dingen zijn zo simpel en natuurlijk, dat we ze gewoon vergeten als volwaardige manier om ons doel mee te bereiken. Happens all the time. Maar nu weet je het en het is makkelijk eigen te maken. Soms moet je er een beetje moeite voor doen om een goede/gepaste/uitgebreide reactie te plaatsen, maar dat is niet erg. Het resultaat is voor jou en de ontvanger hetzelfde. Zie het als een vorm van marketing. Als je er op die manier naar kijkt is het ineens logisch dat je er tijd en energie in moet steken en tegelijkertijd maakt het marketing zoveel makkelijker en leuker. Have fun!


   
Marit Verlaat reageerde
BeantwoordenCiteren
Sandra Sterk
(@sandrasterk)
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 0
 

En daarom voelde ik dat ik deze challenge weer even bij je moest volgen. Ik wil juist graag een andere insteek horen over online zichtbaar zijn en het maken van content. Ik heb echt een haat-liefde verhouding met social media (en gebruik van mijn mobiele telefoon). Ik wil er niet te obsessief mee bezig zijn. Online zichtbaar zijn blijf ik heel erg spannend vinden. En vooral content maken en delen. Wat een mooi geluid wat je geeft. Door inderdaad lekker te reageren bij anderen wat een goed gevoel geeft voor jezelf en de ander is ook online zichtbaar zijn. Ik weet dit ook wel, maar deze challenge geeft wel weer even die boost en motivatie om het te doen. Ik ben benieuwd naar de andere dagen? 


   
BeantwoordenCiteren
Vicky Stox
(@odesque)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 7
 

@thamarazijlstra: nuttige tips en een mooie start van de challenge. Ik doe dit momenteel echt te weinig en moet er aan gaan werken om dit wat meer te gaan doen. Vandaag is dus het ideale moment om er mee te starten. ? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@sandrasterk Zo leuk dat je meedoet. We wilden dit graag doen om precies die redenen die jij geeft. Zoveel zelfstandig ondernemers, of mensen in het algemeen, hebben die haat-liefde verhouding met social media en de drempel om zelf content te maken en te delen is gewoon best groot. Dan kan je daar tegenin gaan en jezelf proberen te forceren het toch te doen of je kan kijken welke andere manieren er mogelijk zijn om online zichtbaar te zijn en een waardevol netwerk op te bouwen waar je op de langetermijn altijd klanten uit kunt halen. Fijn dat je er meteen zo veel aan hebt. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@odesque Zoals je ziet delen veel mensen dit met je, dus leuk om daar nu met z'n allen aan te kunnen werken. Reageren op anderen is een hele relaxte en prettige manier van interactie voor de meeste mensen en als je het jezelf aanleert om er elke dag, of in ieder geval zo vaak mogelijk, echt even voor te gaan zitten dan kan je er zoveel resultaat uit halen. Ik zei net tegen @marit dat het helpt om het te zien als een vorm van marketing. Als je er op die manier naar kijkt is het ineens logisch dat je er tijd en energie in moet steken en tegelijkertijd maakt het marketing zoveel makkelijker en leuker. 


   
Vicky Stox reageerde
BeantwoordenCiteren
(@laurooz84)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
 

@thamarazijlstra Dat is het bij vaak: ik weet niet goed hoe te reageren of datgene wat ik wilde plaatsen, staat er al meerdere keren tussen. Dan klap ik zo weer dicht ? Een simpele duim omhoog is dan de makkelijkste manier om te reageren...?


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

Er schoten me net nog twee voordelen te binnen:

 

 1. Door het plaatsen van een reactie wordt het originele bericht omhoog geduwd door de algoritmes van social media (afhankelijk van het medium waar je op reageert) en wordt het door meer mensen gezien. Meer mensen in het netwerk van de persoon die de content heeft geplaatst en nu ook de mensen binnen jouw netwerk. Een simpele reactie van jou vergroot zo je zichtbaarheid omdat er veel meer ogen op jullie gesprek gericht zijn. Heel cool. 
 2. Een reactie op bijvoorbeeld een blog post of hier op het forum draagt bij aan de vindbaarheid ervan op Google. Hoe meer mensen ergens op reageren, hoe populairder de pagina is in de ogen van Google en hoe zichtbaarder Google het maakt online. Jouw reactie helpt dus ook op die manier om beter gevonden te worden en jezeld in de spotlights te zetten. Dubbel cool ? 

   
BeantwoordenCiteren
Annemarie Jonker
(@osopperdoes)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
 

@thamarazijlstra, Nou, ik heb goed mijn best gedaan vandaag, hoor. ? Zelf gepost op LinkedIn en Facebook (in besloten groep) en verder een aantal reacties geplaatst op posts van anderen op Instagram. En op mijn eigen posts ook weer reacties terug gekregen. Altijd leuk ? 

Morgen weer verder. 

Fijne avond!


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@laurooz84 Snap ik wel hoor, ook dit ervaart iedereen wel eens en het is helemaal niet erg om af en toe gewoon die duim omhoog te steken. Het is altijd meer dan helemaal niets en het doet meer voor iemand dan we ons soms realiseren. Als het aankomt op online zichtbaarheid echter doet het heel weinig voor je. Wel de tijd nemen om een reactie te plaatsen maakt echt alle verschil, voor iedereen. Maarja, soms weet je het gewoon even niet. Wat doe je dan? Mij helpt het vaak om vanuit ervaringen of associaties te denken. Veel van wat mensen delen is herkenbaar en als je er even over nadenkt komen er al snel eigen ervaringen of ideeen naar boven. Die zijn heel leuk om te delen, want het is juist de uitwisseling van persoonlijke ervaringen die voor een sterke verbinding zorgen. Zo'n ervaring hoeft ook niet per se iets privé's te zijn, het kan heel goed iets zijn wat je ergens anders hebt gehoord of gelezen bijvoorbeeld. Als je hier op het forum de stukken leest waarin iedereen zich voorstelt zie je dat vrijwel al mijn reacties aansluiten bij iets wat iemand heeft gezegd. 'Oh, dat doet me denken aan zus of zo..' of 'ja, dat hoorde ik laatst nog', etc. Precies zoals je ook een gesprek voert als je met iemand een kopje koffie drinkt of op het schoolplein staat. 

Positieve, enthousiaste en bemoedigende woorden zijn ook altijd heel leuk om te geven en heel fijn om te ontvangen. En ook als een antwoord al vaker is gegeven kun je daar gewoon aan bijdragen. Er zit veel meer waarde in herhaling dan we soms doorhebben. 

Succes, hoop dat het makkelijker wordt voor je. Gun je de mogelijkheden ervan.


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@ajofficesupport Hey wat leuk, dat klinkt echt supergoed. Voelt vast heel lekker om zo productief bezig te zijn, toch? En heel erg fijn als mensen ook meteen weer op jou reageren. Een goed begin van meer mogelijkheden. Tot morgen!


   
BeantwoordenCiteren
Anne Wierckx
(@anneva)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 6
 

Hoe eenvoudig kan het zijn. Dit zal me veel makkelijker afgaan dan voor een wit scherm zitten denken wat ik nu toch weer moet schrijven. Ik ga er morgen mee aan de slag Thamara! Of misschien zo nog even. Ben benieuwd naar de reacties of discussies en wellicht zelfs nieuwe contacten die gaan ontstaan. Heel tof! 


   
BeantwoordenCiteren
Natascia Ghiani
(@natasciaghiani)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 21
 

@ajofficesupport

Ik heb ook hier en daar een reactie geplaatst. En het is dan ook heel erg leuk om een reactie te ontvangen als: Thank you so much, I really appreciate that feedback!!

Geeft me een goed gevoel ? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@anneva Echt he, het maakt een wereld van verschil. Dat vind ik hier ook zo fijn aan. Het is een hele drempel minder voor jou, terwijl je er net zulk goed resultaat mee kan behalen. Zoals ik al schreef, het is echt alleen maar win-win. Have fun!


   
Anne Wierckx reageerde
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@natasciaghiani Oh wat cool, dat is echt een hele mooie reactie. Dan zie je ook meteen hoe leuk het is voor jou om te doen (en hoe makkelijk eigenlijk) en hoe blij iemand anders ervan wordt. Het is echt een manier waarbij je elkaar heel goed helpt en dat maakt heel mooi. Keep it up.


   
BeantwoordenCiteren
Natascia Ghiani
(@natasciaghiani)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 21
 

@thamarazijlstra Ja precies. Heel fijn.


   
BeantwoordenCiteren
Lisette van de Heg
(@lisette)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 13
 

Oef, wat een pech! Ik had me aangemeld voor deze booster, was de startdatum vergeten, maar dacht heel lui wel een mailtje te krijgen. Vorig weekend overgegaan naar een nieuw mailprogramma en nu ontdek ik net in de spambox dat er inderdaad gemaild is...

Hoe dan ook: top, deze eerste tip. Reageren op anderen is goud waard. Pas in de interactie leer je mensen tenslotte kennen! Goed om er weer even op gewezen te worden.
(Ik ga gauw dag twee en drie bij lezen en hoop alsnog aan te sluiten)


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid van Oosterom
(@ivanoos)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 19
 

Hi @lisette, je bent niet de enige hoor, haha. Ik begin ook nu net pas met de challenge.

@thamarazijlstra, het is toch bizar hoe een open deuren het zijn, maar je moet het op z'n tijd wel weer even 'horen'. Heel fijn dus en ben benieuwd naar de overige dagen. Op naar dag 2.


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@lisette Oh nee, whoops. Naja, gebeurt makkelijk natuurlijk in zo'n overgang. Goed dat je het hebt gevonden in ieder geval en superleuk dat je meteen zo enthousiast bent. Reageren op anderen is inderdaad goud waard, ik heb op die manier echt de leukste gesprekken gehad met vrijwel onbekenden en daar komt prive en zakelijk vaak van alles uit. Have fun!


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@vabsolute-ivanoos Het zijn dingen die we meestal best wel weten, maar waar je gewoon totaal niet bij stil staat. Daarom vind ik dit ook zo'n ontzettend leuke week, want iedereen kan dit en doet het onbewust altijd al. Wat zo fijn is is dat nu je er wel bij stilstaat je er bewust meer van kan doen. Want dat is dan wel weer zo, pas als je al deze dingen regelmatig doet ga je de echt grote impact ervan ervaren. 


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid van Oosterom
(@ivanoos)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 19
 

@thamarazijlstra en je profiel up-to-date houden op socials, is er ook zo eentje!! En dat het ook echt zo is en werkt, is zojuist gelijk gebleken. Ik kreeg toch zo'n onwijs leuk bericht van iemand op mijn nieuwe functie-omschrijving (Web Assistant)! Stuiter, stuiter... ik kan er nog niet zoveel over zeggen, moet nog even de details afwachten, maar whoop whoo, wat gaafff! ? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@vabsolute-ivanoos Wauw, dat is te gek. Zo'n simpel ding, zo'n resultaat. Gefeliciteerd, ik stuiter met je mee. 


   
BeantwoordenCiteren
Lisette van de Heg
(@lisette)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 13
 

@ivanoos Haha, het enthousiasme spat ervan af. Nu ben ik heel benieuwd!


   
BeantwoordenCiteren
Diana van Santen - de Bruijn
(@artemis-va)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 37
 
Geplaatst door: @ivanoos

@thamarazijlstra en je profiel up-to-date houden op socials, is er ook zo eentje!! En dat het ook echt zo is en werkt, is zojuist gelijk gebleken. Ik kreeg toch zo'n onwijs leuk bericht van iemand op mijn nieuwe functie-omschrijving (Web Assistant)! Stuiter, stuiter... ik kan er nog niet zoveel over zeggen, moet nog even de details afwachten, maar whoop whoo, wat gaafff! ? 

En en en en?! Is het zo positief en leuk geworden als dat ik hoop?! ? ? #supernieuwsgierig #fingerscrossed


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid van Oosterom
(@ivanoos)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 19
 

@artemis-va ik weet natuurlijk niet precies wat jij dacht, maar ik kan het nu vertellen! @lisette, @thamarazijlstra! ?
Ik was benaderd door iemand van Management Support en ben vandaag geïnterviewd voor een artikel over de Webassistant. Wat men daaronder moet verstaan, wat mijn taken zijn etc. (met natuurlijk een kleine link naar de Virtual Assistant ?) voor in het Management Support magazine! Super leuke vragen gehad en krijg van de week het concept interview voor review, voordat het dan (ik dacht volgende week al) geplaatst gaat worden. ?


   
BeantwoordenCiteren
Diana van Santen - de Bruijn
(@artemis-va)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 37
 

Wow!!! Dat is echt super duper mega cool!! ? 

Gefeliciteerd!! Wel echt een moment om te vieren! ? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

@ivanoos Je wordt nog een famous geinterviewde joh 😉 Congrats, heel cool. 


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid van Oosterom
(@ivanoos)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 19
 

@thamarazijlstra het moet niet gekker worden he, hahaha.

 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: