Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ervaringen uit buitenland toepasbaar als virtual assistant?

 

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 611
Topic starter  

Veel van jullie virtual assistants zijn hartstikke reislustig. Sommigen hebben zelfs langere tijd in het buitenland gewoond of doen dat juist nu. In die tijd in het buitenland leer je zo ontzettend veel, over jezelf en over anderen. 

Wat voor eigenschappen en vaardigheden die je gevormd hebben in die tijd in het buitenland neem je nu mee als zelfstandig ondernemer? Als virtual assistant? 

 


Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 611
Topic starter  

Jij houdt van reizen @monique-b en jij hebt in Engeland en Schotland gewoond @insupportva Wat nemen jullie van die ervaringen mee in je werk? Is het een bepaalde skill? Of een houding? Ben super nieuwsgierig.  


BeantwoordenCiteren
Sandra Westein
(@saar2405)
Blueberry Pro
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 5
 

Ik werk deels vanuit Portugal en dat is echt zo anders dan werken in Nederland. De druk is stukken minder of bijna nihil. De temperatuur is aangenamer en het leven an sich is echt een stuk relaxter. Ik schakel meteen over in een wat lager tempo als ik aankom in Portugal. Door mijn goede ervaringen en goede contacten ben ik begonnen met workations organiseren voor ondernemers die locatie onafhankelijk willen/kunnen werken, meer en andere inspiratie op willen doen en sparren met andere ondernemers. Ik gun het iedereen om de ervaring te hebben in dit prachtige stuk van Portugal te werken (Ferragudo, Algarve). Het geeft je zoveel energie. 


BeantwoordenCiteren
Gerrianne Menzo
(@insupportva)
Blueberry Starter
Deelgenomen: 3 maanden geleden
Berichten: 3
 

@thamarazijlstra 

Mij heeft het geleerd dat ik op mezelf kan vertrouwen, ook in een onbekende omgeving waar ik niemand ken. Het was het eerste grote avontuur dat ik ooit aanging en het VA-schap voelt voor mij echt als een opvolging daarvan. Ook dit is een avontuur waar ik in stap en waarvan ik zeker weet dat het me veel gaat brengen. 


BeantwoordenCiteren

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: