De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Hoe ga jij om met corona en reizen?

Nanouk de Jong
(@nanouk-jasmin)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 12
Topic starter  

Mijn lange reis met mijn camper door Europa & Marokko stond in de planning tot corona roet in het eten gooide.

Een lange voorbereiding ging aan deze reis vooraf, en het voelt als een anticlimax. Mijn voetje kriebelen en vanaf oktober ben ik klaar om te gaan, maar ik vraag me soms af of ik beter geduld kan hebben. Dan denk ik aan alle leuke dingen die ik hier in Nederland kan doen zoals een master doen.

Ik was dus wel benieuwd: hoe gaan jullie om met corona en reizen?


   
Loes Bazelmans reageerde
Citeren
Ingrid Serraarens
(@ingrid-s)
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 0
 

Ik denk dat het voor veel mensen hetzelfde is. Plannen die naar de waan van de dag gewijzigd worden. Kak van de voorbereiding idd, maar dat heb je dan maar alvast gedaan (supertof, overigens, love Markokko!) moet je maar denken. Had ook allemaal wilde plannen en reisideeën, maar het laatste waar ik zin in heb en wat prive lastig is, is ergens vast te komen zitten. Dus was het dit jaar een jaar van korte trips in het binnenland en 1 in Spanje. Ja, het is balen als iets niet doorgaat en aan de andere kant is Nederland me, helemaal met de zomer die we hadden, prima bevallen. 


   
BeantwoordenCiteren
Nanouk de Jong
(@nanouk-jasmin)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 12
Topic starter  

@ingrid-s Ik snap helemaal wat je bedoeld met het vast komen te zitten. Mijn vriend heeft daar ook moeite mee. Daarom is Marokko momenteel een no-go. Heb genoeg verhalen gehoord van camperaars die vast zijn komen te zitten of die net de laatste boot hadden naar het vaste land zonder dat ze dat op het moment door hadden. Ik voel me nog wel comfortabel om binnen Europa te reizen. We hebben net een housesit geregeld in Zuid-Frankrijk dus daar kijk ik nu heel erg naar uit! En de zomer in Nederland was me eigenlijk ook heel goed bevallen! De winter is toch andere koek als je geen eigen woning hebt en voornamelijk in de bus slaapt. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@powered_by_loes is vlak voor corona met haar vriend naar Zuid Amerika vertrokken om met een vette jeep te gaan rondreizen. Ze hebben uiteindelijk besloten om te blijven. Super inspirerend. 

@sandrakeus is vast komen te zitten in Marokko, helemaal aan het begin. Whoops 🙂 

@astrid, reis jij nog nu? En @mirandava, jij alweer in Spanje? En @mirandastaring, zijn jullie de afgelopen maanden nog in Zweden geweest?

 

 

 


   
BeantwoordenCiteren
(@powered_by_loes)
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 26
 

@nanouk-jasmin Wat een heerlijk plan, ik kan ook altijd al zo genieten van de voorpret! 

Zoals @thamarazijlstra al deelde, ik zit momenteel met camper in zuid-Amerika. Bewust voor gekozen om hier te blijven. Het is misschien anders dan wat ik vooraf had bedacht, maar het is nog steeds heerlijk om op een andere locatie te zitten en te genieten van de kleine dingen. De kleine dingen inderdaad, want reizen door Chili zit er niet in. Dus nu hebben we hier aan de kust een cabaña gehuurd. En weet je wat zo leuk is, het is ook echt heel tof om lange tijd op een dezelfde plek te zitten ipv hooguit enkele dagen ergens te staan en dan weer door te rijden. Dat heeft corona me nu wel echt geleerd. Dus op die manier brengt het ook weer mooie dingen en voelt het zeker niet als vastzitten! 


   
BeantwoordenCiteren
Nanouk de Jong
(@nanouk-jasmin)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 12
Topic starter  

@powered_by_loes Oh wat heerlijk! Interessant dat corona voor veel mensen de aanleiding is geweest om tot een andere aanpak van het reizen te komen. Slow travel lijkt een rode draad te zijn in deze aanpak. Langer op een plek zijn en daar van genieten leidt ook tot een bepaalde rust die je niet ervaart als je je steeds weer verplaatst. Veel plezier daar aan de kust in een cabaña!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: