De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

[Gesloten] Goedkope webhosting provider?

(@bri-b)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 9
Topic starter  

Hallo lieve mensen,

Ik moet binnenkort mijn website gaan bouwen. En heb voor €1,- heel goedkoop mijn domeinnaam voor een jaar vast kunnen zetten. Nu moet ik mijn website gaan bouwen. Heeft iemand ervaring met goedkope hosting? Wat zijn gangbare prijzen voor hosting?

Alvast ontzettend bedankt!
Groetjes,

Brigitte

[Tekst aangepast door admin @lior_mazliah]
[Links verwijderd] + [Oproep tot product review verwijderd]


   
(@lior_mazliah)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 46
 

@bri-b

Hoi Brigitte,

Ik heb je post aangepast omdat deze op meerdere punten niet in overeenstemming was met onze forumregels. Het is niet toegestaan om links te plaatsen in je post. Dit geldt ook voor niet-klikbare links.

Het is ook niet de bedoeling om het platform te gebruiken als reviewsite. Daarom is het ook niet de bedoeling om te vragen naar persoonlijke ervaringen of beoordelingen van specifieke producten. Er zijn online al meer dan genoeg plaatsen die zich richten op het beoordelen van producten en diensten. Onze missie is om een community op te bouwen die zich richt op mensen en niet op producten. We willen daarom het oproepen tot productbeoordeling ontmoedigen. Hiervoor graag begrip. 

 

Je kunt dit allemaal terug lezen in de forumregels https://blueberrydynamic.nl/regels-forum/ Voor de duidelijkheid, de regels die hier specifiek op van toepassing zijn nog even onder elkaar:

1. Externe links zijn niet toegestaan
Het is niet toegestaan om externe links te posten op het forum.

3. Reclame voor commerciële activiteiten is niet toegestaan
Je mag op het forum in geen enkele vorm reclame maken voor commerciële activiteiten, diensten, producten of goederen.

9. Gebruik het forum niet als reviewsite
Het is niet de bedoeling om beoordelingen of reviews over producten of diensten te delen op ons forum. Ook het beschrijven van een persoonlijke ervaring met een specifieke dienst of product willen wij graag ontmoedigen. Vraag ook niet naar de ervaringen van leden met specifieke producten of diensten, je nodigt mensen dan uit tot het schrijven van een persoonlijke review en dat is niet de bedoeling van het forum.

 

Hoop dat het duidelijk is en heel veel succes met het bouwen van je website! 

Groet, Lior 

 


   
(@bri-b)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 9
Topic starter  

@lior_mazliah

? Stel je reactie op prijs. Wel jammer dat je er niet direct een suggestie van een “ goedkope webhosting provider” bij hebt vermeld. Maar geen probleem, ik wacht de (eventuele) andere reacties rustig af.

Groet,
Brigitte


   
(@lior_mazliah)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 46
 
Geplaatst door: @bri-b

@lior_mazliah

? Stel je reactie op prijs. Wel jammer dat je er niet direct een suggestie van een “ goedkope webhosting provider”

Hahaha jeetje... ik was zo druk met werk dat ik er niet eens aan had gedacht om je een suggestie te geven. Bij deze alsnog dan maar.... 

 

Ik heb regelmatig websites ondergebracht bij goedkope web hosting. Mijn ervaring met goedkope web hosting is altijd hetzelfde. Je krijgt waar je voor betaalt. Dat kan goed uitpakken of niet, het is geheel afhankelijk van waar je de prioriteiten legt. Vind je geld belangrijker of goede service? Maar, je kunt je ook afvragen of een duurdere hosting een garantie is voor betere service? En belangrijker nog, goedkoop wil zeker niet zeggen slecht. Ik heb hele goede ervaringen gehad met goedkopere hosting. Ik denk dat als je begint met je eerste website dat het allemaal niet zo belangrijk is waar je de hosting doet. Je kunt altijd makkelijk verhuizen als blijkt dat de service niet is wat je had verwacht. Daarnaast maakt het voor de meeste starters niet echt uit of er een 100% up-time garantie is. Of is het echt van kritiek belang dat je dag en nacht service tot je beschikking hebt binnen 10 minuten als er iets fout gaat? Als starter kun je vaak beter een uurtje wachten op de helpdesk dan 20 euro per maand meer betalen voor een servicecontract. Maar goed... dat is mijn persoonlijke mening.    

 

Mijn suggestie voor goedkope webhosting is dat je prima kunt beginnen met een goedkope hosting zodat je rustig je site kunt bouwen en lanceren. Je merkt dan vanzelf na een jaar of wat waar je tegenaan loopt wat beperkingen betreft. Dan kun je op dat moment een veel gerichtere keuze maken voor een duudrdere hosting als dat nodig blijkt. Je weet dan ook in ieder geval veel beter waar je al dat extra geld naar toe gaat. Welke hosting je precies kiest maakt niet zoveel uit. Over het algemeen komt het met goedkope hosting altijd op hetzelfde neer ongeacht waar je voor kiest.

Don't overthink it, kies gewoon het eerste waar je een goed gevoel bij hebt. 

 

Wil je een duidelijk beeld van de ervaringen van gebruikers van een specifieke hosting dan kan ik je aanraden om online te zoeken naar een onafhankelijke reviewsite waar je alle ervaringen van gebruikers naast elkaar kunt zetten en eventueel kunt vergelijken met andere web hosting. Google bijvboorbeeld "gebruikerservaringen met randomhostnaam" en kijk wat je kunt vinden. Again, aan reviewsites geen gebrek op het internet. 

 

Wat gangbare prijzen zijn voor hosting? 

Well... Alles tussen ongeveer 2 euro per maand tot aan laat zeggen 200 euro per maand voor een enkele website. Geheel afhankelijk van wat je precies nodig hebt, je budget, wat de specificaties zijn van je website en de verwachtingen voor je onderneming. Vragen die je het beste eerst voor jezelf kunt beantwoorden voordat je nadenkt over de prijsklasse van de web hosting waar je voor wilt gaan.

 

Hoop dat dit je helpt om een keuze te maken voor een goede web host.  

Groetjes!

 

 


   
René de Heer reageerde
(@bri-b)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 9
Topic starter  

@lior_mazliah

Thanks Lior!

Ik ga ermee aan de slag.

 

Groet,
Brigitte

 


   
Lior Mazliah reageerde

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: