De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Mijn praktijkervaring na het interview met Thamara

Iris Treffers
(@irisworks4you)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Ongeveer 2 maanden geleden kwam ik per toeval in gesprek met Thamara. Ik reageerde op een post en Thamara stuurde mij een berichtje of ze een paar vragen aan mij mocht stellen over mijn werk als VA in de tijd dat Corona in ons land kwam. Wat begon met een paar vragen werd een super mooi interview, waar ik ontzettend blij mee ben. Het interview is natuurlijk voor mij hele mooie reclame, maar ook laat dit interview zien hoe belangrijk het is om als VA (of zzper) zichtbaar te zijn.

Na de publicatie van mijn interview kreeg ik ontzettend veel leuke reacties en nieuwe connecties. Ik heb 2 netwerk gesprekken gehad met mensen die interesse toonde in mijn werk als VA. Daarnaast heb ik 2 nieuwe klanten, die allebei het interview hebben gelezen voordat ze met mij in contact kwamen. Beiden vonden het mooi om in het interview te lezen, dat juist het online zichtbaar zijn zo belangrijk is. Dat het echt heel goed werkt. Hoe mooi is het dan dat ik deze nieuwe klanten ga helpen met hun online zichtbaarheid.

Mijn tip aan anderen, wees zichtbaar, laat zien wat je doet. Het heeft mij heel veel gebracht!

Iris


   
Citeren
Isabel Hemelaar
(@isabelhemelaar)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 36
 

@irisworks4you Hi Iris, zo dat is een mooi resultaat. Ik ben er inmiddels ook achter dat online zichtbaarheid een belangrijke factor is, naast gewoon ook dat je soms een lange adem moet hebben en niet te snel moet opgeven.  Succes met al jouw opdrachten. 


   
BeantwoordenCiteren
Iris Treffers
(@irisworks4you)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

@isabelhemelaar

Hi Isabel, Een lange adem moeten hebben dat herken ik. De eerste maanden dat ik online zichtbaar was leverde me dat op dat moment niks op, maar langzaam aan kreeg ik steeds meer contact met andere ondernemers. Nu haal ik opdrachten uit het online zichtbaar zijn. Dat heeft even geduurd, maar nu zeker zijn resultaat.

Jij ook heel veel succes en een fijn weekend!

Iris


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@irisworks4you Ik ben zo blij dat je dit deelt, want 'online zichtbaar zijn' lijkt soms zo'n hocus-pocus. Want wat moet je ervoor doen en wat levert het je op? Wat jij vertelt in ons interview en hier is zo veelzeggend. En wat jij er aan toevoegt @isabelhemelaar klopt ook helemaal, om online zichtbaarheid effectief te laten zijn voor je moet je geduld hebben en een lange adem. Het is geen eenmalige actie, maar een opbouwend proces. Wat je ervoor terug kan krijgen is dat allemaal waard. 

Wat ik mooi vind aan dit specifieke voorbeeld Iris is dat jij en ik allebei niet wisten waar dit toe zou leiden. Ik had op dat moment geen plan voor een interview, alleen een vraag aan jou. Jij reageerde enthousiast, wat mij op ideeën bracht, en van het één kwam het ander. En de resultaten zijn verbluffend. Je hebt er zoveel mensen mee geïnspireerd én er zelf klanten aan overgehouden, meerdere nog wel. 

Dit is zo'n goed voorbeeld van waar een simpele reactie of een informeel gesprek toe kan leiden. Je kan het niet voorspellen en je hebt er geen controle over, maar wat je wel kan doen is vragen stellen, reageren op anderen en je mengen in gesprekken. Je weet nooit waar het toe leidt. 

Dit is ook precies waarom we dit forum hebben geïnitieerd, om al deze dingen voor iedereen mogelijk te maken. 

Thanks voor het delen Iris, enorm inspirerend. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: