De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Misverstanden over het werken als virtual assistant

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

Net als bij elk ander vak gaan er ook over het VA vak verschillende verhalen rond die niet kloppen. Misverstanden dus. Op zich heel leuk natuurlijk dat het beroep al zo aantrekkelijk is dat mensen de moeite nemen er over na te denken en bijzondere verhalen te verzinnen ?, maar het leek ons ook een goed idee om de meest voorkomende misverstanden eens onder de loep te nemen en recht te zetten.

@lior_mazliah heeft er een uitgebreid artikel over geschreven, inclusief suggesties over wat je zelf kan doen als één van deze misverstanden op je afgevuurd wordt. 

We zijn heel benieuwd met welke misverstanden jullie zelf te maken hebben gehad.

 

Het artikel lees je hier: de 10 grootste misverstanden over het werken als virtual assistant

 

Wat zijn de raarste misverstanden die jij hebt gehoord?


   
Citeren
(@vairene)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 21
 

Toen ik net klaar was met mijn VA (2017) opleiding kreeg ik ook stageklanten. De stageklant wilde een VA die dicht bij haar woonde. Dan kon de VA makkelijker daar thuis komen, als er zich een probleem voordoet met de PC. De klant snapte wel, dat je als VA online, vanuit huis of een andere ruimte in het land werkzaam bent, maar wilde dat niet. Daar keek ik wel van op. 

Ook viel mij toen bij het bouwen van een online academie, dat men ervan uitgaat dat je bijna een catalogus moet hebben om diverse online trainingen aan te bieden. In kleur en systemen. Heel jammer dat had ik niet. Ik had net mijn training voor het bouwen van een academie afgerond. Door het geleerde in praktijk te brengen, daar leer ik het meeste van. Ik vond het toen ook heel naar dat ik niet meer kon bieden.

VA zijn, is training en working on the job. Klanten zijn mensen en hebben voorkeuren voor systemen waarmee ze online willen werken dat maakt het voor mij, dat ik mijn geheugen wel eens moet opfrissen of iets moet aanleren. Zo heb ik bij mijn klant echt met nieuwe dingen leren werken. Sowieso al de branche. Meegaan naar evenementen daar foto's nemen en omgaan met een videocamera. Dat maakt het werk van VA zijn juist zo heel erg leuk. Iedere klant vind ik een mooie uitdaging. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: