Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ready, set, GO !

Sanne Haverkort
(@sannehaverkort)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo allemaal ! 

Ik ben per 1 januari druk begonnen aan het opzetten van mijn eigen bedrijf, dit ging allemaal heel goed en in vloeiend tempo! Ben nog enthousiaster geraakt en zo'n zin om te beginnen. Tegen elk dingetje waar ik tegen aan liep, vond ik snel een antwoord en is het alsnog gelukt. Maar nu.. Klanten werven, lastig stukje. Voor mij wellicht het moeilijkste van allemaal. Mijzelf echt neerzetten, goed pitchen en verkopen die hap. Waarom ben ik zo goed? Waarom doe ik dit? En wat is de voordeel voor de potentiële klant? Ik weet overal het antwoord duidelijk op, maar toch het onder woorden brengen vind ik lastig. Is hier iemand die haar tips kan delen hoe ze zijn begonnen met klanten werven? 

 

Ohja, en een opdrachtbevestiging, dat is het enige document wat ik nog mis. Kan iemand mij daar misschien ook bij helpen? Alvast bedankt allemaal! 

 

Virtuele groetjes,

Sanne


   
Citeren
Rachel Drosterij
(@racheld69)
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 21
 

he, nog helemaal geen antwoorden...

Fijn dat je begonnen bent, met een leuke flow aan energie. ? En klanten werven, ja dat is lastig. Wel meer mensen zullen nu instemmend knikken. Maar hoe zie jij je nieuwe / ideale klant: maatpak, U-zegger, zak met geld, prof., bankenwereld... Je hebt vast al potentiële klanten in je directe omgeving. Vertel familie, vrienden, buren en anderen wat je doet en waar je goed in bent. En zeg daarbij dat het tof is als ze iemand doorverwijzen.

De manier waarop je schrijft is lekker vlot, vind ik dan. Enthousiast ook. Volgens mij (echt persoonlijk hoor) spreekt het potentiële klanten het meeste aan als ze in je teksten jou als persoon herkennen en een klik voelen. Niet of jij de juiste marketing-formule en aantoonbaar-bewezen-zinnen gebruikt. Daar prik je nl. snel door heen.

Opdrachtbevestiging - ingewikkeld is het niet. Bij het bevestigen stuur je je Algemene Voorwaarden mee, een verwerkersovereenkomst en de opdrachtbevestiging. Daarin som je je werkzaamheden op, tarief, duur van de opdracht enz. En een handtekening eronder, van jou en van je nieuwe klant. Ik heb wel een voorbeeld, maar weet niet of dat cf de forumregels is die te plaatsen.

 

Succes!!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: