De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Wat betekent uitdaging voor jou en hoe ga je ermee om?

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
Topic starter  

Het is me opgevallen dat het woord uitdaging verschillende dingen betekent voor verschillende mensen. Dat doet me meteen nadenken over de betekenis ervan en hoe ik het woord zelf gebruik en in welke context. 

 

@nicole-maw schrijft dat mijn vraag naar de grootste uitdaging in haar werk haar het gevoel geeft dat er iets niet helemaal naar wens zou gaan. 

 

De Van Dale geeft als betekenis van het woord uitdaging: iets dat inspireert omdat het moeilijk is.

 

@lior_mazliah schrijft: Voor sommige mensen is uitdaging synoniem voor moeilijkheid. Voor mij is het de sambal op mijn broodje gezond. De schop onder mijn achterwerk waardoor ik gefocust en gemotiveerd blijf. Ik ben van nature een erg creatief persoon en een fanatiek probleemoplosser. Zonder uitdaging in mijn werk verlies ik snel mijn aandacht en interesse. Routinematig werk is daarom helemaal niets voor mij. Je zou kunnen zeggen dat de grootste uitdaging in mijn werk is het zorgen voor een constante aanvoer van nieuwe uitdagingen.

 

Hoe ervaren jullie uitdaging in je eigen leven? Heb je er een definitie voor je of is het een gevoel? 


   
Citeren
Isabel Hemelaar
(@isabelhemelaar)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 36
 

Als je geen uitdaging hebt, of die uit de weg gaat, wordt je niet geprikkeld en ga je naar mijn idee niet de voldoening krijgen als iets lukt. Zodra iets routine wordt ben ik er klaar mee. 


   
BeantwoordenCiteren
Marit Verlaat
(@marit)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 23
 

Ik heb ook zeker uitdaging nodig en zie het als iets positiefs. Voor mij betekent het met verschillende dingen bezig zijn. Niet elke dag hetzelfde zodat ik niet in een sleur raak. Maar ook de stap te durven nemen dat ik wel iets doe wat ik nog niet eerder gedaan heb. Uit die comfort zone! Alleen dan groei je als persoon. Dat is iig mijn mening.


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid Serraarens
(@ingrid-s)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
 

Een uitdaging prikkelt per definitie iets bij mij. En dan in positieve zin. Iets waar ik mijn tanden in kan zetten, mijn grijze massa in de actiestand! Nieuwe verbindingen, leermomenten. Ik ga heeeeel slecht op routine. Geen uitdaging..... saai ? 


   
BeantwoordenCiteren
(@vairene)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 21
 

Uitdaging, zet mij in de actiestand. Ik wil de 'klus' klaren. Dit kan ook best wel een beetje spanning opleveren. En een beetje mag er zijn dat is de 'uitdaging.' Is het iets waar ik echt een beetje nerveus van wordt bijvoorbeeld , ik noem even een video opname, dan stel ik mezelf voor; je gaat ervoor en neemt de consequentie voor wat het is, goed of minder goed resultaat (in mijn beleving). Ik weet dat ik niet perfect ben en kan nog leren. Zijn er routinematige zaken die ik fluitend doe, helemaal niet erg. Het is een rustpunt, dat doe ik even, want ik weet dan hoeveel tijd het kost. Het punt is dat ik met iets zinvol bezig ben en de ander is ermee geholpen. 


   
Isabel Hemelaar reageerde
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: