Vicky Stox
 
Notifications
Clear all
Vicky Stox
Vicky Stox
Groep: Basic Membership
Lid geworden: 09/05/2020
Blueberry Starter
1

Naam

Vicky Stox

@Nickname

odesque

Land

Nederland

Info

OVER ODESQUE

Als Virtual Assistant neem ik jou allerlei secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan agenda- en e-mailbeheer, allerlei administratieve werkzaamheden, CRM-beheer, organisatie van events … en nog zoveel meer.

Daarnaast kan ik je ondersteunen met website gerelateerde werkzaamheden. Van het bouwen van een compleet nieuwe WordPress website tot het onderhouden, beheren en optimaliseren van bestaande websites.

Tenslotte kan ik je helpen met het beheren van jouw social media accounts zodat jij je social media efficiënt kunnen inzetten. Ik neem de contentcreatie, planning en uitvoering op me zodat jouw bedrijf moeiteloos zichtbaar worden.

Kortom: ik zorg ervoor dat jij meer tijd overhoudt en meer focus krijgt op jouw kernactiviteiten.

Je kan mij inschakelen voor een eenmalige opdracht of voor een bepaald aantal uren per week of per maand.

OVER MIJ

Ondernemers ontzorgen en administratieve orde scheppen zijn altijd al mijn passie geweest.

Na meer dan twintig jaar als directiesecretaresse gewerkt te hebben wilde ik meer. Ik wilde het anders. Ik wilde mijn eigen plan trekken. En vanuit die ambitie is oDesque geboren.

Van nature ben ik een planner en organisator. Afspraak is afspraak en ik ga voor kwaliteit. Ook wen ik snel aan nieuwe omgevingen, werkwijzen en mensen.

Ik hou van uitdagingen. Oplossingen zoeken voor problemen en inventief zijn. Zoeken naar mogelijkheden om iets makkelijker te maken en sneller te doen. Dat is wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

Beroep

Virtual Assistant

Bedrijfsnaam

oDesque
Activiteit(en) van het lid
7
Forumberichten
1
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag Opmerkingen
1
Leuk gevonden
7
Ontvangen 'vind ik leuk's
1/10
Waardering
0
Blog berichten
0
Reacties