Meldingen
Alles wissen

Ontmoet Regina van Tricht

 

Regina van Tricht
(@regina-1969)
Nieuw
Deelgenomen: 8 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Ik heb mijzelf afgelopen dinsdag 16 maart bij de Kvk ingeschreven. Ik ga mijn ruim 25 jaar ervaring inzetten voor zzp, mkb en overige organisaties. Ik ga hen ondersteunen met onder andere office taken en structuur aanbrengen in data. Daarbuiten ben ik inzetbaar binnen de automotive. Mijn brede kennis ligt bij alles wat maar wielen heeft, met een voorliefde voor motorfietsen kan hier veel over vertellen.
 
Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? 
Afwisseling in werk, opdrachtgevers, omgeving en de momenten wanneer ik werk. Ik ga niet alleen op afstand werken, maar ook op de locatie (midden van het land) van de ondernemer. Dat vind ik erg prettig.
 
Wat is voor jou op dit moment de uitdaging in je werk?
De uitdaging ligt bij het vinden van opdrachtgevers/klanten. Ik vind het alleen niet mijn grootste, mijn gevoel is goed en dit komt goed.
 
Wat is een leuk feitje over jou? 
Auto’s (exclusieve), motorfietsen, bezoek aan circuits voor onze hobby, het motorracen, daarbuiten interesseer ik mij voor gezonde voeding, natuurgeneeskunde, sauna én Italië.
 
Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 
Op mijn 32e had ik beide ouders niet meer en een kinderwens die niet in vervulling is gegaan. Ik sta met beide benen op de grond, ik ben een kei in ‘nee’ zeggen, heel besluitvaardig en gek op het volgen van mijn gevoel. Ik denk niet aan pensioen, ik zie wel tot wanneer ik werk ;-).


Citeren