Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Onmoet Betty Kapel

Betty Kapel
(@betty)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben een VA en mag op dit moment veel verschillende werkzaamheden doen. Zo ben ik de asskicker voor een vertaalster (haar woorden! ?). Ik zorg dat ze regelmatig blogs schrijft voor LinkedIn zodat ze in de picture blijft en op dit moment ben ik bezig om een nieuwe website voor haar te maken. Ik doe ook de administratie voor een vereniging: Reuring Strijp-S. Zij vertegenwoordigen de horeca in een hippe woon/werk wijk in Eindhoven. Daarnaast mag ik ook de klantenservice verzorgen voor een jong bedrijf wat apps maakt. Heel veel variatie dus!

 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Een woord: vrijheid. Na jaren in dienst te zijn geweest voor een groot bedrijf brak de dag aan dat ik moest vertrekken i.v.m. een reorganisatie. Daarna kwam langzaam het besef dat wat ik al die jaren in het bedrijfsleven had gedaan ook prima zelfstandig vanuit huis kon doen. Het idee had even tijd nodig om te rijpen, maar uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gewoon begonnen!

 

Wat is op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Eerlijk? Klanten krijgen. Ik heb een aantal klanten, maar om mijn bedrijf rendabel te maken heb ik er gewoon meer nodig. Maar het valt niet mee. Vooral voor iemand die het moeilijk vind om zichzelf te verkopen. In het jaar dat ik nu bezig ben heb ik echter een ding geleerd: ik ben eerlijk over wat ik kan, maar ook over wat ik niet kan. Ik verkoop geen bullshit.  Maar ik ben vooral mezelf. Ik ben geen extravert persoon die altijd haantje de voorste is, dus ik ga niet doen alsof ik dat wel ben. Ik ben rustig en bedachtzaam. En daar moet iedereen het maar mee doen! ?

 

Wat is een leuk feitje over jou?

Ik ben een enorme carnavalsfanaat! Een ding is zeker: de wereld kan vergaan, maar die 4 dagen in het jaar ben ik vrij en niet bereikbaar! ? Ik vier het niet alleen, maar ik vind het ook erg gaaf om elk jaar weer een nieuw kostuum te maken. Daar begin ik meestal te laat mee, dus in de maand voor het eerste feest is het altijd flink aanpoten. Maar ik hou van die druk, dan komen al mijn creatieve bubbels bovendrijven! Oh, btw: Corona houdt me volgend jaar waarschijnlijk wel tegen, laat ik daar duidelijk over zijn.. ?

 

De meest impactvolle les die ik heb geleerd in mijn leven?

Geniet van elke dag, haal alles uit het leven wat er in zit. En dat hoeft niet te betekenen dat je uit vliegtuigen moet springen of verre reizen moet maken. Genieten van de kleine dingen kan ook heel mooi zijn. Tegenover je man zitten op een terras met een wijntje en een biertje, om je heen kijken en beseffen dat je het keigoed hebt. Ik heb teveel mensen verloren in mijn leven waaronder mijn moeder en stiefmoeder en veel vrienden. Het  kan echt zomaar voorbij zijn. Ik hoorde vandaag trouwens een mooie uitspraak: Ga voor waar je goed in bent en doe dat goed. Meer kun je niet doen.


Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@betty Ik kreeg echt kippenvel van het lezen gewoon. Jeetje Betty wat is dit kicken zeg. Je hebt echt een heerlijke energie en ik vind het supermooi hoe je naar het leven kijkt. En je hebt gewoon helemaal gelijk, je moet ook echt jezelf zijn en van daaruit overal helemaal voor gaan. Dan kan je bergen verzetten. En als ik het zo lees ben jij echt helemaal unapologetically jezelf. I love that!

Superfijn dat je hier bent. Welkom!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: