Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Aimee Schellevis

Aimee Schellevis
(@aimeeschellevis)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Even voorstellen ...

Ik ben Aimée

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Met ruim 25 jaar ervaring als de rechterhand van meerdere CEO’s, weet ik als geen ander welk verschil een personal assistant voor een topmanager kan maken.
Daarvoor, heb ik ervaren, moet een goede personal assistant vooral de beste zijn in een ding: het stellen van prioriteiten. In het kunnen lezen, duiden en wegen van de - vaak ellenlange - lijsten van to do’s.
Deze schat aan ervaring zet ik nu in, vanuit mijn eigen bedrijf, in de vorm van virtual assistant.
Vanuit creativiteit, zorgzaamheid, enthousiasme en humor zorg ik ervoor dat ondernemers alle zorgen uit handen wordt genomen. Dit is mijn passie en hier ligt mijn hart.
In mijn werk, maar ook in uitdagingen sta ik krachtig en sterk en behoud ik overzicht, met focus op positiviteit. Van daaruit ben ik een rustpunt voor mijn omgeving.
Op de achtergrond organiseer ik, ontzorg ik en ondersteun ik de ander waar mogelijk, zodat ik een ander het platform kan bieden om te doen wat nodig is.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Op mijn 50e besefte ik dat het leven uit meer bestaat dan alleen maar 24/7 werken; ik combineer nu werk en privé steeds beter, ook door volop bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling.  

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

De overstap van altijd alles vanuit de coulissen geregeld te hebben naar nu zichtbaar als ondernemer op de voorgrond, dat is een spannend avontuur.

Wat is een leuk feitje over jou?

Sinds ik twee jaar geleden voor mezelf ben begonnen, ben ik 5 x per week op de sportschool te vinden en ik vind het nog leuk ook. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Vertrouwen, respect en harmonie zijn voor mij de basis om, vanuit gelijkwaardigheid als mens, mijn bijdrage te kunnen leveren. Vanuit de liefde voor mezelf ben ik zichtbaar in bescheidenheid.


   
Citeren
Isabel Hemelaar
(@isabelhemelaar)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 36
 

@aimeeschellevis Hoi Aimee, Geweldig toch om die stap nog te wagen. Het is ook absoluut de moeite waard. Jij hebt het allemaal prachtig verwoord. Heel veel succes met al jouw opdrachten. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@aimeeschellevis Wat zeg je dit allemaal mooi zeg, geen wonder dat die CEO's zo blij zijn met je. Vind het ook ontzettend stoer dat je na al die jaren en met die bakken ervaring de stap naar het zelfstandig ondernemerschap hebt gezet, er zijn zoveel mensen die dat willen maar niet doen. 

Er is trouwens een hele fijne topic gaande hier op het forum over ervaringen met het op latere leeftijd gaan ondernemen, misschien vind je het interessant. 

Succes met alles en geniet van de extra ruimte die je hebt om werk en privé beter te combineren (terwijl ik dit schrijf bedenk ik dat @susannegrt net een hele gastblog heeft geschreven met tips om werk en privé goed te combineren).


   
BeantwoordenCiteren
Susanne Grant
(@susannegrt)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 27
 

@thamarazijlstra Dit sluit echt top aan bij wat ik doe. Als je het leuk vindt, zou ik hierover best eens willen spreken @aimeeschellevis


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: