De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Anja Mijnheer

Anja Mijnheer
(@anjamijnheer)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

* Op dit moment zit ik in de opstart fase van mijn carrière als Virtual assistant. Ik woon in Manila (Filipijnen) met man en 3 kinderen (tieners). Aangezien ik voor mijn verhuizing 6 jaar gewerkt hebt als personal assistant en project coordinator voor een Professor in het UMC, die 90% van de tijd niet aanwezig was, lijkt mij dit een logische stap. Ik regelde toen met name veel zaken op het gebied van HR, communicatie/website en persoonlijke agenda beheer en financiële beheer van grote onderzoeksprojecten, terwijl hij de wereld rond reisde. Nu reis ik die wereld rond en mis ik toch wel het werken. 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

*De vrijheid om mijn dagen in te delen naar eigen inzichten en weer in contact te komen met andere mensen en uitgedaagd te worden om iets voor mijzelf te gaan doen. Uiteraard is het fijne van een VA job dat ik mijn werk mee kan nemen naar een volgende posting. Daarnaast is een eigen inkomen hebben en bij te blijven in de ontwikkelingen die dit vak met zich meebrengt een grote motivatie voor mij. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

* Ik zie heel veel verschillende computersystemen voorbij komen waarvan ik het bestaan niet wist. Ik pik snel zaken op, ben altijd handig geweest met verschillende computer systemen in het verleden, dus het is niet zozeer de angst voor het onbekende maar meer de hoeveelheid aan variatie en wat je er allemaal mee kunt dat het voor mij nu nog onoverzichtelijk maakt. Ik hoop dat dit een beetje logisch klinkt. 

Wat is een leuk feitje over jou? 

* Ik ben geboren in de gemeente Staphorst, heb al twee jaar in Istanbul gewoond en nu drie jaar in Manila. Ben trost op mijn boeren afkomst en op het feit dat het mij er niet van heeft weerhouden om een wereld vrouw te worden. 😉

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

* Dat het leven wat je kent heel snel kan veranderen, door een gebeurtenis of ziekte. Geniet nu!


   
Citeren
Nanouk de Jong
(@nanouk-jasmin)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 12
 

Hoi Anja! Inspirerend verhaal heb je. Ik snap wat je bedoeld met die computersystemen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende apps met dezelfde functies: boekhouding, social media management, takenbeheer en projectmanagement. Ik laat me uiteindelijk leiden door wat anderen aanraden en wat de klant zelf natuurlijk gebruikt. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@anjamijnheer Wat een onwijs mooi verhaal Anja. Van boerenvrouw naar wereldvrouw, stoer zeg. Dat doet niet iedereen je na. En als je het zo omschrijft klinkt het werken als VA echt perfect voor je, wat goed zeg. 

 

En wat @nanouk-jasmin zegt is inderdaad een goede manier om je weg te vinden. Verder zal je merken dat je in de praktijk stukken minder nodig hebt dan wat er allemaal beschikbaar is. Probeer vooral veel uit. Dat is in het begin even stoeien, maar je ontdekt zo al snel wat jij het fijnst vindt werken. 

Heel erg leuk dat je hier bent, welkom!


   
Nanouk de Jong reageerde
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: