Notifications
Clear all

Ontmoet Astrid Van den Maagdenberg  

 

Astrid Van den Maagdenberg
(@astrid)
Nieuw
Lid geworden: 2 weken geleden
Berichten: 4
27/07/2020 5:25 PM  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Als virtueel assistent kom ik net piepen.  Ervoor combineerde ik de job die ik het liefste deed, nl. excursiebegeleiding op Kos (Griekenland) met interimwerk tijdens de winters.  Dat zorgde ervoor dat ik heel flexibel was, ontzettend veel ervaring opdeed overal en een beetje kon ronddobberen van job naar job. 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Vrijheid in eender welke vorm!  Vrijheid om mijn job te kunnen uitvoeren waar ik maar wil.  Vrijheid om zelf mijn meest productieve uren te werken.  Vrijheid om te kiezen waarvoor ik passie voel.  Vrijheid om mijn creativiteit te kunnen gebruiken.  Vrijheid om op en neer te hupsen in mijn "kantoor" moest ik dat zou willen.  Vrijheid om te reizen EN te werken tegelijkertijd.  Vrijheid om bij te leren.  Vrijheid om te ontwikkelen.  De lijst is eigenlijk tamelijk lang. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Online netwerken en klanten vinden.  Zelf ben ik een grote fan van IRL netwerken.  Ik hou van bijeenkomsten, evenementen, cursussen, besprekingen bij een tasje koffie onder de mensen.  Ik merk dat online mensen benaderen me veel meer moeite kost. 

Wat is een leuk feitje over jou? 

Griekenland heeft mijn hart gestolen.  Ergens komt ook de naam van mijn bedrijf uit die richting.  Op Kos hadden we namelijk elke vrijdag een excursie waarbij de gasten mee konden vissen.  De vangst werd dan gegrild en op een verlaten strand opgegeten.  Zo werden er ook octopussen gevangen door de bemanning.  Het gejoel van de gasten wanneer ze voor de eerste keer in hun leven zo een levende octopus zagen, blijft me altijd bij.  Het zijn fascinerende dieren en ze zijn enorm intelligent en flexibel. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Als ik doorzet, kan ik echt (bijna) alles!  Toen ik de eerste keer naar Griekenland vertrok voor een aantal maanden verklaarde iedereen me gek.  Ik liet namelijk een goede job achter en al mijn "zekerheden".  Ondanks alle tegenkantingen heb ik steeds gedaan wat ik wilde en graag deed.  Water snijdt ook door de rotsen, niet door brute kracht, maar door veel geduld, volharding en tijd.  Daarna heb ik zoveel verschillende interim jobs gedaan en heb steeds werk gehad.  Zekerheden zijn er immers nooit in het leven. 🙂 


Citaat
Isabel Hemelaar
(@isabelhemelaar)
Blueberry Pro
Lid geworden: 1 maand geleden
Berichten: 23
27/07/2020 6:51 PM  

Hoi Astrid, voordat je net komt kijken, zoals jij zelf zegt, heb jij al een aardig avontuurlijk leventje achter de rug. Dappere stap hoor, maar ja als dat jouw passie is, gewoon ervoor gaan. Succes verder! 

 


Thamara Zijlstra vond het leuk
ReageerCitaat
Astrid Van den Maagdenberg
(@astrid)
Nieuw
Lid geworden: 2 weken geleden
Berichten: 4
27/07/2020 8:05 PM  

@isabelhemelaar dankjewel Isabel 🙂  Dat hoor ik nu zo dikwijls, dat ik zo moedig ben.  Maar dat vind ik dus helemaal niet van mezelf. 
Ik ben gewoon koppig en wil gewoon graag doen wat ik liefst doe. 😉

Ik geloof erin dat we samen sterker staan.  Iedereen heeft zijn eigen talenten en zo kunnen we elkaar aanvullen!  Je kan niet in alles goed zijn, toch? 


ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 446
29/07/2020 7:20 AM  

@astrid Gaaf om te lezen zeg. Ik heb zelf ook op veel verschillende plekken in het buitenland gewerkt, om dezelfde redenen als jij. Mij gaf het echt een ultiem gevoel van vrijheid, zo lekker en fulfilling. Herken dus goed wat je zegt. Griekenland zelf ken ik niet goed, maar sinds ik er ben geweest ben ik ook helemaal verkocht, op een manier die ik niet had verwacht. Ontzettend veel zin om meer van Griekenland te gaan ontdekken. 

 

Hey en ik snap dat online netwerken anders voelt dan wat je gewend bent. Mijn ervaring is dat als je de smaak eenmaal te pakken hebt het echt ontzettend leuk is en je er ongelooflijk veel voor terugkrijgt. Heb je de eerste Productivity Challenge gezien die we hebben gegeven? Daarin geven we veel tips over online netwerken, misschien vind je het handig. Je kan het allemaal gewoon nog inzien en meepraten en vragen stellen als je wilt, the beauty of a forum 😊 Je vindt de Productivity Challenge hier.

 

Geplaatst door: @astrid

Water snijdt ook door de rotsen, niet door brute kracht, maar door veel geduld, volharding en tijd. 

Dit is echt zo'n mooie uitspraak ook, het zegt zoveel. Love it! 


ReageerCitaat
Astrid Van den Maagdenberg
(@astrid)
Nieuw
Lid geworden: 2 weken geleden
Berichten: 4
29/07/2020 11:07 AM  

@thamarazijlstra ja Griekenland heeft iets wat geen enkel ander land heeft! 🙂  Het grootste deel van mijn hobby-blog is er aan gewijd.  Ik heb dan weer weinig andere landen gezien, maar niets is vergelijkbaar met Griekenland en om alle eilanden te ontdekken heb je toch meer dan 1 leven nodig dus ik kan nog wel even voort! 
Bedankt voor alle moeite die je in deze site steekt!  Het ziet er allemaal super uit! 


Thamara Zijlstra vond het leuk
ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 446
29/07/2020 1:38 PM  

@astrid

Geplaatst door: @astrid

om alle eilanden te ontdekken heb je toch meer dan 1 leven nodig dus ik kan nog wel even voort! 

Haha, true that 😆 Lucky you!

 

Geplaatst door: @astrid

Bedankt voor alle moeite die je in deze site steekt!  Het ziet er allemaal super uit! 

En lief dat je dat zegt, fijn om te horen. Dankjewel. 


ReageerCitaat