De Officiële Virtual Assistant Community Van Nederland

Ontmoet Auke Wiegel

 

Auke Wiegel
(@auke-wiegel)
Nieuw
Deelgenomen: 5 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

- Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben momenteel werkzaam binnen het bedrijf van mijn partner en help haar met alle technische online zaken zoals het onderhouden (bouwen en aanpassen) van haar website (Wordpress), het bouwen van funnels (in Clickfunnels en Kajabi), installeren van alles omtrent Facebook Pixels, automations instellen tussen verschillende platformen, podcast editen en uploaden en waarschijnlijk vergeet ik ook nog wel wat dingen 😉

- Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Vrijheid is mijn grootste drijfveer en ook die van mijn partner. We leven ondertussen al ruim 3 jaar als een Nomadisch gezin zonder vaste woonplaats en reizen is het liefste wat we doen samen met onze ondertussen 3.5 jaar oude dochter. En nu heb ik het gevoel dat ik ook graag andere ondernemers wil helpen zodat ze zoveel mogelijk in hun zone of genius kunnen blijven door dit soort taken van hun over te nemen!

- Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

De grootste uitdaging op dit moment is het vinden van werk. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest binnen het Korps Mariniers dus het is voor mij nogal een omschakeling om op deze manier werk te vinden, maar gelukkig heb ik een hele lieve en fijne partner die mij hier heel goed in kan ondersteunen.

- Wat is een leuk feitje over jou? 

Een leuk feitje over mij is misschien wel dat wat ik net verteld heb. Als ex-marinier en 14 jaar werkzaam te zijn geweest binnen defensie is het een best wel grote omschakeling geweest naar het online werken. Daarentegen is de drang naar vrijheid en reizen makkelijker te verklaren aangezien ik mijn hele leven al veel op reis ben en als liefhebber van allerlei extreme sporten altijd vaak in het buitenland te vinden ben. 

- Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Never underestimate yourself! Doordat het zo'n enorme omschakeling is geweest van altijd fysiek alles opgelost te hebben wat er op mezelf afkwam is de stap naar Tech VA niet vanzelfsprekend verlopen en merk ik nog steeds dat ik snel twijfel aan mijn eigen kunnen.


Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 556
 

@auke-wiegel Wat leuk om je verhaal te horen. Ik kan me zo voorstellen dat die omschakeling van altijd fysiek werk naar volledig online gigantisch is. Toch klinkt het alsof je ontzettend veel skills hebt en al snel een hele waardevolle businesspartner voor je vrouw bent geworden, fijn juist om anderen dat deel van jezelf ook te geven. 

Heb je het verhaal van @siers020 hier ook al gelezen? Hij vertelt hoe hij net zijn huis heeft opgegeven en is gaan zwerven, om zo avontuurlijker te leven en veel nieuws te ontdekken. Moet ik meteen aan denken als ik jouw verhaal lees. En ik ben er ook zo een ? Reizen, avontuur, buitensport, heerlijk. En ondanks dat de stap van Defensie naar online werken erg groot is zie ik helemaal voor me hoe het je helpt zoveel meer vrijheid te krijgen en al die dingen die je zo graag doet perfect te combineren. 

Leuk dat je hier bent, succes met je avontuur. 


BeantwoordenCiteren