De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Verwijderd Account

(@verwijderd)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Leuk om mezelf even voor te stellen!

Ik werk als Virtual Assistant en doe daarnaast interim opdrachten. Ik ben een ervaren management- project- en HR ondersteuner voorheen in loondienst en nu sinds ruim 1 jaar als ondernemer voor mijn eigen bedrijf: Strooker Office Support. Ik ben expert in het ondersteunen van ambitieuze ondernemers. De werkzaamheden die ik doe zijn office management (o.a. agendabeheer, mail, administratie, social media), recruitment / HR ondersteuning (o.a. onboarding, planning, administratie en procesmatig) en organisatie van bijeenkomsten en events. 

Eigenlijk ben ik de "spin in het web" die heel veel taken kan overnemen, zodat de opdrachtgever zich kan richten op de dingen die hij het leukste vindt. Ik richt mij als Virtual Assistant vooral op ondernemers met een no-nonsense mentaliteit. Ik hou van open/directe communicatie. 

Het zelfstandig ondernemen geeft mij ontzettend veel positieve energie. Ik leer elke keer weer bij, ontmoet inspirerende mensen en kom bij hele leuke bedrijven. Ik kom uit mijn comfort zone. Daarnaast geeft het mij vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en met mensen te werken waar ik een goed gevoel bij heb. De juiste klik.

Een uitdaging is om niet overal ja op te zeggen. Maar ik leer en het gaat mij steeds beter af om mijn tijd efficient in te delen.

Ik ben een fanatiek sporter: hardlopen, racefietsen en MTB. Ze zeggen dat sport verbroedert en dat is ook zo. Mooie gesprekken levert het ook op. 

Een les in het leven die ik heb geleerd is: GENIET! Dit kan al in kleine dingen zitten. En denken in oplossingen en niet in problemen. Wees positief, dit voelen andere mensen ook en hiermee kun je ze inspireren.


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@barbarastrooker

Hey wat is dit leuk zeg. Je hebt zo gelijk. Genieten en positiviteit zijn zo belangrijk, het verandert alles voor jezelf én anderen. 

En ook tof dat je zo'n fanatiek sporter bent. Maakt ook een verschil trouwens in hoe je je voelt en het helpt ook in business. Zeker als je als VA de hele dag achter de computer zit, haha. Merk je dat zelf ook?

Heel erg leuk dat je hier bent. Welkom. 


   
BeantwoordenCiteren
(@verwijderd)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

@thamarazijlstra Dank je wel Thamara. Ja door te sporten in de ochtend heb ik de rest van de dag positieve energie om lekker aan de slag te gaan. Ik ben heel erg benieuwd naar de dynamiek op dit platform. ? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@barbarastrooker Ja fijn he, hoe dat werkt. En leuk dat je er bent. Have fun!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: