Meldingen
Alles wissen

Ontmoet Carola Oostinjen

 

Carola Oostinjen
(@coos)
Nieuw
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi Allemaal, 

Ik ben Carola, ik ben 40 jaar en ben moeder van twee kinderen (11 jaar en 1,5 jaar). Ik woon met mijn gezin en kat in Amstelveen.

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben Virtual Assistant. Nog niet zo lang hoor. Eigenlijk had ik gisteren pas mijn coming-out. In januari vorig jaar was ik na jarenlange ervaring in loondienst, voor mijzelf gestart als interim ondersteuner. Vrij snel had ik mijn eerste opdracht, dat gaat lekker dacht ik... tot oktober, mijn opdracht liep af. Ik was nog met grote verwachtingen aan het zoeken naar nieuwe opdrachten maar helaas, die bleven uit. En omdat ik niet stil kan zitten ben ik mij gaan verdiepen in het VA-vak. Met de dag werd ik enthousiaster. Ik heb diverse trainingen gevolgd en mensen gesproken om er zeker van te zijn dat ik deze kant op wilde gaan. En dus sinds gisteren officieel naar buiten getreden als VA... 🍾 Ik heb ontzettend veel zin en energie om mijn eerste klant te ontzorgen (als ik die heb gevonden ;-)). 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Mijn drijfveer is dat ik mijn eigen tijd kan indelen en dat ik kan doen wat ik leuk vind om te doen. Ik kan dit goed combineren met mijn gezin.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Hier hoef ik niet lang over na te denken. De grootste uitdaging is op dit moment een opdracht vinden. 

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik probeer elke dag 10.000 stappen te doen, en meestal doe ik dat rond 22.00 uur als de kids op bed liggen en het huis aan kant is. Ik ben niet echt heel erg sportief van nature en met wandelen ben ik iig in beweging en kan ik mijn hoofd even leegmaken. Beetje jammer alleen dat we nu die avondklok hebben 😷  

 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Niet twijfelen maar gewoon doen! Ik ben regelmatig iets misgelopen door mijn twijfel. En soms een verkeerde keuze maken mag ook. Daar kun je alleen maar van leren.
 


Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 558
 

@coos Hey wat te gek om te lezen. Gefeliciteerd man, wat een mijlpaal deze week. Die dag vergeet je niet meer, zo'n mooi moment is het 😀  

En logisch dat klanten vinden nu je voornaamste bezigheid is. Je bent hier in ieder geval op de juiste plek. Alleen door al vragen te stellen en uitgebreid te antwoorden op anderen val je op en je zal niet de eerste zijn die op die manier wordt benaderd voor een opdracht. Zeker doen dus. Daarnaast de vacatures goed in de gaten houden (klik op Abonneer op nieuwe onderwerpen en je ontvang automatisch mails in je inbox bij elke nieuwe vacature). 

Heb je Social Profit ook al gezien? Een supergoede training om op een hele simpele, leuke en authentieke manier aan klanten te komen. Werkt als een trein, iedereen haalt er hele goede resultaten mee. Misschien iets voor jou. 

En ik hoop dat je snel weer om 22:00 buiten kan gaan wandelen. Fysiek en mentaal niet alleen heel fijn, maar 's avonds is ook echt heerlijk vind ik zelf altijd. Ijsbeer je nu heen en weer door de woonkamer tot je 10.000 stappen hebt? 😉 

 


BeantwoordenCiteren