De Officiële Virtual Assistant Community Van Nederland

Logo van de Blueberry Dynamic virtual assistant business community

Ontmoet Catelijne de Gooijer

 

Catelijne de Gooijer
(@catelijnedg)
Nieuw
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Goedemorgen allemaal!

Hierbij mijn voorstelrondje:

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik werk sinds december 2020 zelfstandig als Virtual Assistant met een expertise in marketing en communicatie. In september 2020 werd ik ontslagen vanwege corona. Ik werkte in de beurzenbranche, helaas hard getroffen door de pandemie. Tegelijkertijd was dit eindelijk de schop onder mijn spreekwoordelijke kont om voor mijzelf te gaan beginnen. Iets wat ik al jaren graag wilde maar niet durfde.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? 

Zelfstandigheid en vrijheid om mijn eigen koers te varen. Ik heb jaren in het corporate keurslijf gezeten en, ondanks dat ik veel leuke dingen heb meegemaakt en mogen doen, merkte ik dat me dat de laatste jaren erg tegen ging staan. De vrijheid om te werken met wie ik wil (en niet wat een ander bepaalt) is onbetaalbaar. Ik vind het fijn om andere ondernemers te ontzorgen en verder te helpen met hun marketing om er samen een succes van te maken!

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Het werven van klanten vind ik nog steeds een grote uitdaging. Ik ben niet zo'n 'salesy' persoon. 

Wat is een leuk feitje over jou?

Ik heb vier jaar in Amerika gewoond en gestudeerd. Waanzinnig leuke tijd gehad en mijn hart toch een beetje aan dat land verpand.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Vooral gaan doen! Je niet verschuilen op de achtergrond. Uit die comfortzone stappen. Het is mijn dagelijkse uitdaging maar ik merk ook dat als je gaat doen en als je zichtbaarder wordt hoe meer er op je pad komt!

Met hartelijke groet!

Catelijne


Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 562
 

@catelijnedg Wat gaaf om te lezen zeg. Superrot dat je je baan bent verloren, dat was vast niet makkelijk. Maar zo zie je maar dat er ook altijd weer wat moois uit voort kan komen. Je bent aan een te gek avontuur begonnen 🙂 En tuurlijk is het hartstikke spannend allemaal, maar lijkt me alleen maar logisch. Vind het super stoer dat je de stap gewoon hebt gezet en er helemaal voorgaat, want dat durft niet iedereen. Maar je hebt gelijk, hoe meer je doet hoe meer er op je pad komt. Zo werkt het gewoon echt. En daar is deze community dan ook weer heel erg goed voor 🙂

Waar in Amerika heb je gewoond? Moet ook al zo'n waanzinnig avontuur zijn geweest. 4 jaar is ook echt lang, kan niet anders dan dan dat een grote impact heeft gemaakt. 


BeantwoordenCiteren
Catelijne de Gooijer
(@catelijnedg)
Nieuw
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 3
Topic starter  

@thamarazijlstra Dank je wel voor je positieve commentaar! Leuk om onderdeel van deze community te mogen zijn! Ja, Amerika was heel gaaf! Ik heb in Iowa gewoond. Niet de meest spannende staat maar in het buitenland wonen is een ervaring die ik nooit had willen missen! 


BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 562
 

@catelijnedg Ik denk dat alles wat anders is spannend is 🙂 Voor zo'n lange tijd in het buitenland is zo'n groot avontuur, dat vergeet je inderdaad nooit. Leuk dat je hier bent!


BeantwoordenCiteren