Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Chantal Peters

Chantal Peters
(@chantalpeters)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik profileer mij als een high level zelfstandig PA / Online Business Manager voor succesvolle ondernemers. Een rechterhand op niveau. Ik wil ondernemers ontlasten zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun talent en wat ze leuk vinden en ik zorg voor de rest. Deze ondernemer is de expert/artiest/trainer/spreker/schrijver/etc en ik zorg er voor dat zij kunnen shinen met hun core business; het geven van trainingen, schrijven van boeken en blogs, uitwerken van nieuwe business plannen, geven van seminars etc.

Op dit moment verzorg ik het management van Annet de Graaf. Zij is een iPhonefotograaf en denk strategisch mee met haar business en sales/marketing acties, acquireer, voer de onderhandelingen, etc. Zij kan zich dus volledig focussen op het fotograferen. Maar door Corona ligt deze business ook gedeeltelijk stil maar hebben wel deze crisis omgezet in een actie en heeft zij Amsterdam vastgelegd in tijden van Corona. Ik heb voor haar een mooie deal kunnen sluiten bij een grote uitgever en haar boek komt 17 november uit en gisteren hebben we een partij gevonden die haar expositie wil gaan verzorgen.

 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Meer tijd met mijn zoontje! Als bewust alleenstaande moeder werkte ik 4 dagen in de week en door mijn managersfunctie was het heel normaal om tevens op je 'vrije dag' en weekend bereikbaar te zijn. Geen enkel probleem want ik hou van mijn werk. Maar... in ene was mijn zoontje 5 jaar! WAAR is de tijd gebleven? Dus dit moest anders! Ik heb mijn baan opgezegd en ben full time voor mijzelf gestart! Ik kan nu mijn eigen tijd indelen en dit is zo ontzettend fijn! Binnen een half jaar was mijn streefdoel behaald en mijn zoontje gaat nu 2 dagen per week naar de BSO in plaats van 4 dagen! 

 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Ik denk het vinden van een balans tussen privé en werk. Ik ben zo gepassioneerd van mijn werk dat dit helemaal verweven zit in mijn privé leven. Het is gewoon zo leuk dat het niet voelt als 'werk'. Maar door mijn omgeving word ik er dan weer aan herinnerd: 'leg je telefoon is even weg'... Vast herkenbaar voor jullie! ? 

En leren omgaan met tegenslagen... Ik ben in de gelukkige positie dat ik nog niet veel tegenslagen in mijn leven heb gehad. Dus bij de annulering van een opdracht (door Corona) moest ik echt 'even schakelen'. 

 

Wat is een leuk feitje over jou? 

Oef... een lastige! Ah, er schiet mij iets te binnen! Ik fungeer als een spons! Lees: alle info die tot mij komt zuig ik op en maak ik mijzelf eigen. Vrienden en collega's moeten hier altijd erg om lachen... Moet er een hypotheek afgesloten worden? Vraag Chantal! Einde van het jaar switchen van zorgverzekeraar? Vraag Chantal! Tips voor tijdens je verbouwing? Vraag Chantal! Dit 'spons-syndroom' is overigens wel handig tijdens een potje Triviant! En laten vrienden dit nou weer niet aan mij vragen om te spelen... ?

 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Ik pas de vraag even aan naar: 'meest waardevolle lessen'... ☺️

Ik denk dat dit de financiële lessen zijn die ik vanuit mijn opvoeding heb meegekregen. Deze lopen als een rode draad door mijn leven en heeft het vergemakkelijkt om de keuze te maken om vanuit het niets mijn baan op te zeggen en voor mijzelf te gaan starten. 


Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@chantalpeters Jeetje, ik lees je waanzinnige verhaal nu pas. Wat een pareltje zeg, damn. Superstoer allemaal, daar heb ik echt bewondering voor. Grootse dingen die je doet voor anderen én voor jezelf, heel mooi om te zien. 

 

Je hebt me ook meteen geïnspireerd tot een nieuwe post over je werk zo leuk vinden dat het gemakkelijk overvloeid in de rest van je leven. Vast onwijs herkenbaar voor anderen. 

 

Superleuk dat je er bent, welkom!

 

 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: