Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Donja Odijk

Donja Odijk
(@donja)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Leuk dat je de tijd neemt om kennis met mij te maken!

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Ik ben sinds 2018 zzp'er en ik werk voornamelijk voor uitgeverijen als freelance tekstcorrector, redacteur en projectleider. Mijn werk bestaat uit het redigeren en corrigeren van boekteksten en het coördineren van het uitgeefproces. Daarnaast heb ik soms opdrachten voor tekstschrijvers en andere zzp'ers, voornamelijk op het gebied van tekstcorrectie en vormgeving. Hiervoor heb ik 17 jaar gewerkt als redacteur vormgeving bij een regionale krant. 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?
Na 17 jaar stopte mijn vaste dienstverband wegens een reorganisatie. Ik had in die baan veel vrijheid, en dat wilde ik graag zo houden. Daarom was de keuze om zelfstandig verder te gaan snel gemaakt. Aanvankelijk richtte ik mij op vormgeving en tekstschrijven, maar via via kwam ik aan een redactie-opdracht bij een uitgeverij. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik voor meer uitgeverijen gaan werken. Ik geniet ervan dat ik zelf mijn tijd kan indelen.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Momenteel is het lastig om mijn netwerk uit te breiden en om aan nieuwe opdrachten te komen. Voor de coronacrisis was ik van plan om de volgende stap te zetten en meer fysiek af te spreken met (potentiële) opdrachtgevers. Dat is in het water gevallen. En mijn huidige opdrachtgevers zijn wat voorzichtig met het opzetten van nieuwe projecten. Onlangs kreeg ik een 'VA-achtige' opdracht en wil ik mij hierin gaan bekwamen.

Wat is een leuk feitje over jou?
Ik kan mijn been in mijn nek leggen? 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?
Alles komt goed. (En boeken lezen helpt.) Ik probeer om niet te veel op te zien tegen de vervelende dingen die op mijn pad komen. Soms is dat lastig en blijf ik ermee in mijn hoofd lopen. Als ik dan bedenk dat dat vervelende ding ooit weer achter de rug is en ik daarna 's avonds lekker met een fijn boek in bed kan liggen, helpt mij dat. 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@donja Ik moest hardop grinniken bij het lezen van je been in je nek. Kijk, dat zijn nou weetjes waar ik blij van word ?  

En leuk dat je zo'n grote boekenlezer bent. En nog je werk van gemaakt ook, oh dat klinkt zo fantastisch. Is het in de praktijk ook zo romantisch als het klinkt of valt dat mee? 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@donja Misschien heb jij dan nog wat favorieten toe te voegen aan de topic hier over goede boeken. Ik ben ook altijd op zoek naar mooie nieuwe titels en met mij vele anderen. 


   
BeantwoordenCiteren
Donja Odijk
(@donja)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 2
Topic starter  

@thamarazijlstra het is vooral veel lezen in erg korte tijd. Dus stevig aanpoten en tussendoor even een frisse neus halen. Ik bewerk non-fictieboeken, van kookboeken tot vogelgidsen, dus ik leer er ook nog iets van 🙂


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: