De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Eline Wijers

Eline Wijers
(@eline-wijers-va)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

Hi allemaal!

Ik ben Eline Wijers, Virtual Assistant sinds juli 2019. Geboren en opgegroeid in Arnhem, op de boerderij van mijn ouders. Ik denk dat ik hier al bepaalde eigenschappen heb meegekregen die ik dagelijks gebruik in mijn werk als Virtual Assistant. Zo houd ik van aanpakken, ik ben een ondernemend type, heb ik een nuchtere en praktische kijk op zaken en ben niet vies van hard werken. Ik houd van organiseren en regelen. Bijeenkomst? Personeelsuitje? Kerstdiner? Laat de organisatie maar aan mij over, ik zoek het uit, plan en regel het, dan ben ik het meest in mijn element! Daarnaast houd ik van overzicht, structuur en regelmaat, als het er al is of om ergens in aan te brengen. Een overzichtelijke mappenstructuur, bijhouden van de agenda en To Do-lijstjes, daar word ik gelukkig van!

Mijn grootste drijfveer om zelfstandig te gaan ondernemen is de vrijheid. Zowel in het kiezen in wat voor soort werk je doet, als wanneer en waar je dit doet. Ik werd vorig jaar zo moe van mijn fulltime baan, elke dag weer van 9 tot 5 op kantoor en werkzaamheden doen die er in mijn ogen totaal niet toe deden. Ik heb toen de stap genomen om parttime in loondienst als Office Medewerker te gaan werken, en me voor de rest te richten op mijn eigen bedrijf. Beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Ik heb gemerkt dat door Corona bedrijven en ondernemers toch wat meer terughoudend zijn in het uitbesteden van werk en voorzichtig zijn in het maken van nieuwe kosten. Daarnaast had ik een paar leuke opdrachten staan die voornamelijk op evenementen/grote bijeenkomst betrekking hadden en die zijn helaas weggevallen. Het vinden van nieuwe opdrachten vind ik dus tot nu toe de grootste uitdaging.  

Leuk feitje over mijzelf; ik word in eerste instantie vaak gezien als een lief en zorgzaam meisje maar ik heb ook een hele stoere kant! Ik rijd motor, houd van klussen in en rondom het huis en werk het liefst in mijn modderschoenen op festivals! 

De belangrijkste les die ik tot nu toe heb geleerd is; doe wat je leuk vindt!! Alleen dan kun je alles eruit halen wat erin zit en levert het je energie op, in plaats van dat het je tijd en energie kost.

Het lijkt me leuk om andere VA's te leren kennen en van elkaar te leren, dus hopelijk tot spreeks! 

Groetjes Eline Wijers


   
Citeren
Brenda Vernee
(@brendavernee)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
 

Ik lees nu je stuk hier, wat leuk! Veel succes en hopelijk tot snel weer in modderschoenen op de festivals 🙂


   
BeantwoordenCiteren
Eline Wijers
(@eline-wijers-va)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 5
Topic starter  

@brendavernee Dankje! Dat hoop ik ook 🙂


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@eline-wijers-va @brendavernee  Bij gebrek aan festivals, maar buiten door de modder gaan stampen? Kan met dit weer ook goed ? 

 

Eline, ik vind het superleuk dat je schrijft dat je op de boerderij van huis uit al eigenschappen hebt meegekregen die je nu zo van pas komen als VA. Niet hetzelfde, maar moet meteen denken aan een eerdere topic hier op het forum over de dingen die je meeneemt uit ongerelateerde studie- en werkervaring in je werk nu.  

 

Mmm, 'same same, but different' lijkt wel mijn thema in dit antwoord, haha. Anyway, tof dat je hier bent. En hou de vacatures goed in de gaten. Heb je de eerdere productivity challenges ook al gecheckt? Daar vind je veel tips om aan je online zichtbaarheid te werken en klanten te vinden. En sowieso kan je via deze community goed aan werk komen. Als je aanwezig bent val je op. Succes!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: