De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Esther van den Berg

Esther
(@esther)
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Dag allemaal, 

 

wat leuk om bij deze community te horen! 

Ik ben Esther, 41 en woon met man en zoontje in het mooie Twentse Hengelo. 

Ik ben begonnen als VA toen ik in november van vorig jaar (2021) onverwachts werd wegbezuinigd bij het bedrijf waar ik werkte. Ondernemen en iets voor mezelf beginnen zat er altijd al wel een beetje (sluimerend) in maar dit was dus mijn moment. Want in plaats van reageren op vacatures voor office managers, kon ik dat ook voor mezelf gaan doen! In februari van dit jaar heb ik mezelf ingeschreven bij de KvK en ben ik officieel begonnen. Na een paar leuke losse opdrachten is nu de tijd aangebroken om vaste opdrachtgevers te vinden voor een stabiel aantal uren per week. Binnenkort heb ik hier m'n eerste gesprek voor, leuheuk!!!

Hieronder beantwoord ik graag Thamara haar vragen: 

  • Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben algemeen VA met een sterke voorkeur voor taal en teksten. Ik ga aan van taal! Ik heb HBO-rechten gestudeerd (en afgerond) en vind niets heerlijker dan teksten door te lezen en die te corrigeren en/of te herschrijven. Denk hierbij aan websites, folders en brochures, sites van webwinkels, contracten en overige overeenkomsten, interne documentatie en/of procedures. Alles eigenlijk. Maar hiernaast kun je me dus ook inschakelen voor regelen, organiseren, administreren, plannen, kortom: ontzorgen op alle mogelijke manieren. 

  • Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Mijn grootste drijfveer is om niet meer afhankelijk te zijn van anderen. De enige die nu verantwoordelijk is voor mijn succes ben ik zelf. Op een gedeelde eerste plaats staat ik in dit vak eindelijk mijn droombaan heb gevonden: ik doe waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en als kers op de taart help ik daarmee andere ondernemers.  

  • Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Stabiele opdrachtgevers vinden. Daar stop ik uiteraard veel tijd in dat begint nu wat op te leveren. Er zit wat "momentum" in. Die opstartperiode waarin je nog geen opdrachtgevers hebt, heeft iedereen.

  •  Wat is een leuk feitje over jou?

Poeh, goede vraag! Euh, ik houd van zingen, maar alleen als niemand me hoort. Oh ja, ik ben Funda-verslaafde. Er is iets met dat "gluren bij de buren" waar ik niet zonder kan... 

  •  Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Doen wat je leuk vind. Klinkt heel gemakkelijk (vond ik altijd zo "makkelijk gezegd" terwijl ik het zelf niet deed) maar daar ben ik zoveel gelukkiger van geworden. Ik ben ook eindelijk trost op mijn baan, ik zeg vol trots dat ik Virtual Assistant ben. Eindelijk die stap nemen en gaan voor je gevoel en geluk. Ben daar best een beetje trots op. Als ik het niet had geprobeerd had ik er in elk geval nooit spijt van kunnen krijgen dat ik het niet geprobeerd heb. 

 

Ik heb er zin in om hier collega's te gaan leren kennen en onderdeel uit te maken van deze community. Hopelijk spreken we elkaar een keer. Zou je contact met me willen opnemen dan vind je al mijn gegevens via mijn profiel hier. 

Tot snel! 

 

Virtual groet, 

 

Esther 

 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

Wat is dit gaaf om te lezen zeg @esther Echt leuke dingen doen, doen waar je goed in bent, anderen helpen én trots zijn op wat je doet. Het is zo'n fantastische combinatie. Zo zou het voor iedereen moeten zijn natuurlijk, maar de realiteit is anders. Ben zo blij voor je dat je dit nu hebt kunnen realiseren voor jezelf. 

Heel erg leuk dat je hier bent, welkom. 


   
Esther reageerde
BeantwoordenCiteren
Esther
(@esther)
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

@thamarazijlstra Dank je wel! Wil nooit meer anders haha! 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: