De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Eva Biemans

Eva Biemans
(@evas-office)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan als managementassistent verhuur ik mij sinds september 2020 als managementassistent en heb een leuke opdracht bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ondersteun de directeur van een grote academie binnen de HAN. Ik werk 28 uur verdeeld over 4 dagen en dat bevalt me zeer goed. Het geeft me de vrijheid om naast mijn werk ook genoeg ruimte te hebben voor mijn gezin en voor mijzelf (zoals Blueberry Dynamic).

Het thuiswerken door corona is een zegen. Ik heb een fijn kantoor ingericht op zolder en vind het heerlijk dat ik geen reistijd heb en flexibel kan omgaan met mijn tijd.

De opdracht is recentelijk verlengd met een aantal maanden en dat voelt goed want geeft me de financiële ruimte om rustig aan een VA business op te zetten. Ik kijk er naar uit om verschillende opdrachtgevers de ondersteuning te kunnen bieden die ze nodig hebben.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?
De vrijheid om mijzelf niet langdurig vast te leggen bij 1 organisatie en de afwisseling van verschillende opdrachtgevers geven me een ontzettend goed gevoel. Ook werk ik graag vanuit huis en door eigen baas te zijn wil ik dat voorlopig zo kunnen blijven organiseren.   

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Ik leer steeds beter om te kiezen voor werk en omstandigheden die bij mij passen. Mijn eerste natuur is om te kijken naar wat anderen willen of van mij verwachten. Ik probeer nu bewust keuzes te maken waar ik zelf gelukkig van word en dat te combineren met mijn plan- en organisatietalent waar ik veel energie uithaal.

Wat is een leuk feitje over jou? 
De ommezwaai naar het anders inrichten van mijn werkende en sociale leven heb ik te danken aan een paar jaar waarin het minder goed met me ging. Tijdens die periode kon ik me soms niet voorstellen dat het allemaal weer makkelijk zou gaan. Nu ik erop terug kijk ben ik dankbaar voor die tijd want ik werd gedwongen mezelf beter te leren kennen en ook te gaan handelen naar wat echt bij mij past. Ik geloof dat ik nu iedereen wel zo'n minder rottijd zou gunnen. Maar natuurlijk wel met dezelfde goede afloop want ik ben nu gelukkiger dan ooit!

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?
Ik heb geleerd beter naar mijn gevoel te luisteren ipv met mijn hoofd te bedenken wat wel en niet hoort en moet. En oefening baart kunst want hoe vaker ik naar mijn gevoel luister hoe duidelijker die stem tegen mij praat en me vertelt wat ik wil en waar ik gelukkig van word. 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@evas-office Oh wat is dit kicken zeg. Echt zo tof om te lezen. Zo'n moeilijke periode is op het moment zelf zo zwaar en je wilt er zo niet in zitten, maar als het dan voorbij is en je je sterker en vrijer voelt door alle veranderingen brengt dat je zoveel. Wat ontzettend fijn dat je die keuzes voor jezelf nu beter kan maken, dat voelt zo goed. En yes, blijft een oefening natuurlijk, maar worden we elke dag een beetje beter in toch?! 😉

Heel leuk dat je hier bent. Geniet enorm van je nieuw gevormde vrijheid, het is heerlijk. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: