Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Francien de Vries

Francien de Vries-Wierenga
(@franciendevries)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi! Leuk om mezelf even voor te stellen!

Ik ben Francien de Vries, 35 jaar en ik woon met mijn gezin in Harderwijk.

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Ik ben begin deze maand met een startersregeling van het UWV begonnen als Virtual Assistant. Morgen staat mijn inschrijving bij de KvK gepland.
Momenteel werk ik voor een uitgeverij (de afgelopen vijf jaar via het uitzendbureau, sinds kort als ZZP'er). Ik doe allerhande ondersteuning voor hen: contentplanning, klantencontact, mailbeheer en veel correctiewerk (tijdschriften, boeken, blogs, etc). Sinds deze week heb ik een tweede klant (opzetten webshop, mailings en correctie) en er lopen lijntjes met nog twee potentiële klanten (o.a. redactiecoördinatie, contentplanning en correctie).

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?
Ik werd een soort van 'gedwongen' te starten als zelfstandig ondernemer. Mijn contract werd niet verlengd, maar ik kon er wel op freelance-basis aan de slag. Omdat ik het ontzettend belangrijk vind mijn werk te kunnen combineren met mijn gezin (man en 3 jonge zoons waaronder een baby) zag ik het niet zitten om ergens in dienst te gaan en enkele dagen per week naar kantoor te moeten en opvang voor de kinderen te regelen. Mijn gezin, vrijheid en kunnen doen wat ik leuk vind (en hier zelf over te bepalen) zijn dus mijn drijfveren. En ik wil groeien en leren, véél leren!

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
De grootste uitdaging in mijn werk momenteel is bepalen wat ik waard ben, meer zelfvertrouwen krijgen en durven.
En verder een goede balans vinden tussen werk en gezin en hierin goed mijn grenzen bewaken (en niet alles willen aanpakken omdat ik het zo leuk vind en het moeilijk vind om 'nee' te zeggen).

Wat is een leuk feitje over jou?
Ik heb altijd wel een nieuwe hobby. Wat begon met schilderen (wat ik nu nooit meer doe), werd vervolgens zeefdrukken, moestuinieren, planten stekken en breien. En van alles ertussenin.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?
De grootste groei die ik heb doorgemaakt en de periode waarin ik het meest geleerd heb (over mezelf, over anderen, over wat belangrijk is in het leven, over dankbaarheid, over alles) is die waarin ik moeder werd. Voor mij de belangrijkste (en meest intensieve) leerschool.

>> Ik kom graag met andere starters in contact.
En met anderen die de opleiding B. Business doen.

Fijne dag verder!

Groetjes,
   Francien


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@franciendevries Whoehoeeee, vanaf vandaag officieel ingeschreven bij de KvK! Te gek zeg. Hoe was het? Dit is zo'n bepalend moment, vergeet je echt nooit meer.

Tof ook om te zien dat je zo ontzettend leergierig bent. @tanja schreef hier ooit dat het ondernemerschap haar persoonlijke groeigenerator is. Zo mooi verwoord. En volgens mij is echt iedereen het daar mee eens. Als ondernemer leer je niet alleen over business, je leert vooral ook jezelf heel goed kennen. So you're going to have fun ? 

En er zijn onwijs veel startende VA's hier, dus dat contact is geen enkel probleem. Als je meeleest op het forum pik je ze er zo uit. Op het forumboard Startersvragen bijvoorbeeld. Of bij de voorstelrondjes. Je kan ook je eigen topic starten in Startersvragen natuurlijk. "Hoi, wie is er allemaal net begonnen?" En de andere B-Business deelnemers vind je in de B-Business deelnemersgroep. 

Superleuk om hier meer over je te leren. Fijn dat je er bent. 

 

 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: