Notifications
Clear all

Ontmoet Gaby Suhr  

 

Gaby Suhr
(@gaby)
Blueberry Starter
Lid geworden: 4 weken geleden
Berichten: 5
08/07/2020 11:40 AM  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Mijn naam is Gaby, ik ben essentialist en mijn bedrijf heet Essentialiving. Ik maak ‘tools die je helpen focussen op dat wat belangrijk voor je is’. Dan moet je denken aan een Planner, Focus Book, Business Focus Book en een Journal. Ik bedenk het concept, ontwikkel de boekjes, laat ze produceren en zet ze in de markt. Daarnaast creëer ik content en spreek ik over het onderwerp essentialisme.    

 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Ik denk dat dat voor bijna elke ondernemer wel geldt, maar absoluut de vrijheid. Hoe fijn is het om te doen waar je energie van krijgt, waar je altijd wel zin in hebt om mee bezig te zijn en waarbij je niet zondagavond denkt: ‘oh nee, morgen moet ik weer…’.

  

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Ondernemen zie ik echt als één groot persoonlijk ontwikkelingstraject. Ik zeg altijd dat ondernemen niet moeilijk is: het is niet lastig om te bedenken wat je moet doen. Het gaat erom dat je het ook dóet. Dat je kansen ook echt grijpt, dat je risico’s neemt en blokkades overwint. En dat blijft dan ook de grootste uitdaging voor mij.

 

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik heb al twee keer m’n baan opgezegd zonder enig zicht te hebben op iets anders. De eerste keer heb ik m’n baan opgezegd, m’n huis verkocht, m’n spullen verkocht, m’n koffer gepakt en ben ik naar Aruba vertrokken. De tweede keer heb ik ‘ns goed de tijd genomen om te ontdekken wat ik nou wilde. Daar is Essentialiving uit gekomen! 😊

 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Ik denk dat ik ga voor mijn motto: “als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg”. Als je iets anders in je leven wilt, ben jíj degene die aan zet is. Hopen dat jij, de ander of de omstandigheden vanzelf wel veranderen heeft echt geen zin. Jíj moet aan de bak. Ik vind het zelf een heel prettig idee dat ik daar zelf dus controle over kan uitoefenen. Ik ben niet afhankelijk, maar zelf verantwoordelijk. Mooi toch?


ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 430
09/07/2020 5:40 PM  
Geplaatst door: @gaby

Ik vind het zelf een heel prettig idee dat ik daar zelf dus controle over kan uitoefenen. Ik ben niet afhankelijk, maar zelf verantwoordelijk. Mooi toch?

Ha, dit zeg ik ook altijd. 

 

Superleuk dat je er bent Gaby, love your brain. 


ReageerCitaat
Gaby Suhr
(@gaby)
Blueberry Starter
Lid geworden: 4 weken geleden
Berichten: 5
09/07/2020 6:25 PM  

@thamarazijlstra Fijn hier te zijn! Super platform! 😀 


Thamara Zijlstra vond het leuk
ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 430
10/07/2020 9:23 AM  

@gaby Thanks, gaaf om te horen. 


ReageerCitaat