Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Hippisch VA Wendy Plomp

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Likes
352 Bekeken
HippischVA
(@hippischvawendy)
New Member Basic Membership
Topic starter
 

Hi allemaal, 

Ik ben Wendy Plomp, 100% paardenmeisje! Naast mijn eigen paardenhouderij die ik sinds 2008 run was ik op zoek naar een uitdaging waar mijn opleiding beter tot zijn recht kwam. Zo ontstond mijn bedrijf Equine Business Babes. Een community voor vrouwelijke hippische ondernemers. Ons doel was evenementen organiseren voor deze ondernemers. Helaas gooide corona roet in het eten en werd ik bij toeval VA voor een collega hippische ondernemer. 

Naast VA ben ik social media expert op het gebied van Instagram en TikTok. 

Mijn dagen zijn nu super afwisselend! In de ochtend werk ik op mijn stal en in de middag of avond als VA. Doordat het met paarden altijd anders gaat dan gepland ben ik bij dat ook mijn andere baan super flexibel is. 

VA's zijn nog niet geheel geaccepteerd in de hippische wereld waar je vooral geacht wordt alles zelf te kunnen en moeten doen. Ik heb nu een aantal fijne klanten maar zou graag groeien met mijn bedrijf. Daarvoor moet ook de mindset van de hippische ondernemers veranderen. 

Leuk feitje? Ik kan niet stilzitten en heb minstens 642784x per dag een (goed) idee. Doordat ik als VA ook de planning (routes) doe kan ik mezelf heerlijk focussen. Een soort meditatie binnen mijn werk! 

Ik ben impulsief en ben in het verleden projecten opgestart die niet het gewenste einddoel hadden, maar door te DOEN kom je verder dan door te DROMEN. Ik ben heel erg van het principe begin, faal, leer en verbeter. 

Ik ben benieuwd hoe jullie dagen eruit zien en of hier nog meer paardenmeisje zijn!  

 
Geplaatst : 08/01/2022 6:12 AM
Catelijne de Gooijer
(@catelijnedg)
Active Member Basic Membership
 

Hi Wendy,

Hier ook een 100% paardenmeisje! Wel alleen als hobby 😊. Ik werk als freelance marketeer (als VA begonnen) bij een aantal opdrachtgevers. Dit gaat van evenementen tot content schrijven. Hele afwisselende dagen dus net als bij jou. 

Groet!

Catelijne

 
Geplaatst : 10/01/2022 1:06 PM

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: