Notifications
Clear all

Ontmoet Ina Pessink  

 

Ina Pessink
(@ina-pessink)
Nieuw
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 1
04/08/2020 12:27 PM  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

De afgelopen jaren heb ik als administratief medewerker/secretaresse mogen werken voor meerdere advocaten, notarissen, bij een rechtbank en bij de politie. Daardoor heb ik een brede kennis van het Nederlands recht. Met mijn werkervaring als secretaresse wil ik advocaten die starten als zelfstandig ondernemers helpen bij het opzetten van hun eigen kantoor. Denk daarbij aan het maken van een kantoorhandboek, het opzetten van een secretariaat en meedenken met promotieactiviteiten van het kantoor. Ook voor uitvoerende secretariële taken als agendabeheer/termijnbewaking, uitwerken van dictaren, correspondentie en organiseren van bijeenkomsten kun je bij mij terecht.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Ik heb verschillende banen gehad en moest daardoor steeds weer opnieuw beginnen in een nieuwe baan. Daardoor heb ik veel werkervaring opgedaan en ben ik erg flexibel geworden in werkprocessen, computerprogramma's, bedrijfsculturen, etc. Omdat deze banenwisselingen mij niet helemaal brachten waar ik als secretaresse naar toe wil groeien, heb ik ervoor gekozen om de regie over mijn loopbaan in eigen handen te nemen en voor mijzelf te beginnen.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik kan me helemaal uitleven achter mijn naaimachine. Maar ook heerlijk is het om lekker op de bank onderuit te zakken met een goed boek.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Als het erop aan komt ben je tot grotere dingen in staat dan je zou denken.


Citaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 517
05/08/2020 6:39 AM  

@ina-pessink Wow wat een kennis. Heel erg leuk om te lezen dat je dat allemaal kan gebruiken voor een hele specifieke niche nu. En ook dat je er gewoon helemaal voor gaat nu, het heft in eigen handen neemt. Gaaf zeg. 

 

Heel erg leuk dat je hier bent, welkom. 


ReageerCitaat