Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Ingrid van Lamoen

Ingrid van Lamoen
(@amna-va)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik werk als VA voor verschillende klanten, waarbij de werkzaamheden variëren van blogs en lesmateriaal schrijven en social media content beheren, tot projectmanagement. Super divers dus! Ik doe dit vanuit mijn eigen huis (of andere locatie), maar vind het ook waardevol om aan het begin van de samenwerking een aantal keer bij de klant op locatie te werken zodat je samen kunt sparren en afstemmen. Tussen het werken door neem ik graag de tijd voor een heerlijke capuccino, even wat rekken en strekken op mijn yogamat, of een dansje door de woonkamer 🙂

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Flexibiliteit! Ik vind het heerlijk om 's ochtends op te staan en de tijd te nemen voor mijn ontbijt, een wandeling, of sport. Zonder op de klok te hoeven letten. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik ineens inspiratie heb en nog vóór het ontbijt aan mijn laptop zit en juist in de middag ruim de tijd neem voor andere dingen. Heerlijk dat het niet allemaal van tevoren vastgelegd is, daar heb ik sinds een aantal jaar best een allergie voor gekregen namelijk.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Verbinding blijven leggen met "collega's". Altijd alles alleen willen doen (en ook vaak het gevoel hebben er alleen voor te staan) is een valkuil van mij. En de perikelen van een eigen onderneming starten bespreken met vrienden en familie die niet diezelfde ervaring hebben, geeft niet altijd voldoende begrip en feedback. Dus voor mij is het van belang mede-ondernemers niet alleen te zien als óf klant óf concurrent, maar ook gewoon een netwerk van collega's te creëren om elkaar verder te helpen.

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik heb, naast mijn werk als VA, ook een eigen massagepraktijk. Ik vind dat mensen in het algemeen niet goed genoeg voor zichzelf zorgen en wil met massages bijdragen aan het creëren en behouden van meer balans.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Als ik doe wat mij gelukkig maakt, kan ik met de energie die dat oplevert anderen helpen ook dat geluk te vinden. Voor mezelf kiezen is dus niet per se egoïstisch (ondanks dat het wel vaak zo gezien wordt). 


Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@amna-va Wat is dit gaaf om te lezen zeg, was echt heel hard ja aan het knikken op alles tijdens het lezen, haha. En ik ben er natuurlijk van overtuigd dat dansen door de woonkamer je werk bevordert ?

Zet je 's ochtends wel een wekker of niet? Ik kan me voorstellen dat dat wel gewoon handig is, maar het feit dat het misschien niet hoeft is natuurlijk een luxe die voor zoveel mensen ondenkbaar is. Naja, net zoals wat je beschrijft over de rest van de dag en niet op de klok hoeven kijken natuurlijk. Leuk om over na te denken. 

Fijn ook wat je schrijft over collega's als meer dan óf klanten óf concurrenten, ik denk dat dat zo herkenbaar is voor velen. De meestgehoorde opmerking over de VA wereld in Nederland in ieder geval is dat iedereen altijd voor elkaar klaarstaat en de sfeer supervriendelijk en sociaal is. Ik merk dat ook en dat blijft zo mooi om te zien. En je bent hier natuurlijk op het juiste adres 🙂

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@amna-va

Heb je trouwens gezien dat je hier op het Blueberry platform ook kan gastbloggen? Als je veel schrijft zoals jij vind je dat misschien wel heel leuk. Hier lees je alles over gastschrijver worden.


   
BeantwoordenCiteren
Jantine van der Tang
(@jantine)
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 20
 
Geplaatst door: @amna-va

Als ik doe wat mij gelukkig maakt, kan ik met de energie die dat oplevert anderen helpen ook dat geluk te vinden. Voor mezelf kiezen is dus niet per se egoïstisch (ondanks dat het wel vaak zo gezien wordt). 

Wat mooi gezegd, Ingrid. Zo is het maar net. 


   
BeantwoordenCiteren
Kelly Bakels
(@kellybakels)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 3
 

@amna-va wat grappig, ik zag jouw naam en moest even kijken. De moeder van mijn schoonbroer heeft dezelfde naam.


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@kellybakels Nou wat leuk. Geen veelvoorkomende naam 🙂


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: