De Blueberry VA Academy

Maak van je dagdroom je droombaan

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Ontmoet Isabella de Groot

(@isabella2901)
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi! 

Mijn naam is dus Isabella. Ik ben inmiddels 28 jaar oud en ben mij aan het orienteren in de VA business.

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Op dit moment werk ik voor een superleuk bedrijf als restaurant manager. Hoewel ik het altijd erg naar mijn zin heb gehad in de horeca heb ik altijd geweten dat ik uiteindelijk eigen baas wilde zijn. Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van de juiste richting qua werk. De horeca vond ik altijd erg leuk, maar nu merk ik dat ik dat wel een beetje heb gezien en door wil groeien en mijzelf verder wil ontwikkelen.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Pfoe.. zoals ik eerder al zei heb ik sinds ik klein was altijd al geweten dat ik later "iets voor mijzelf" wilde. Ik heb verschillende ideeen gehad voor een leuke horeca zaak, maar, zeker nu in tijden van een pandemie, is dit natuurlijk niet een heel goed idee. Ik ben altijd heel creatief geweest en vind het superleuk om "problemen" op te lossen of dingen uit te zoeken. Daarnaast vind ik het leuk om te plannen en te organiseren. Toen ik het leven als VA een jaar geleden tegenkwam online was ik direct verkocht, maar jeeetje, wat is er veel informatie. Het heeft even geduurd voordat ik die overload heb verwerkt en keuzes durf te maken met welke dingen het me leuk lijkt om te beginnen. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Op dit moment is de grootste uitdaging gemotiveerd blijven en daarmee ook de rest van het team te blijven motiveren. Door de pandemie is er niet heel veel meer te doen. We hebben het geluk dat we in een hotel zitten en dus wel af en toe nog wat gasten hebben die wat eten of drinken komen afhalen. Toch valt er voor de echte horecawerkers niet zoveel te beleven. Op dit moment ben ik vaak voor het ontbijt aanwezig, wat betekend dat ik ongeveer 5 dagen in de week om 4 uur mijn bed uitmoet. Niet het allerleukste om dan de hele dag te "wachten" op gasten of heel veel schoon te maken. Natuurlijk ben ik blij dat ik nog een baan heb en geeft deze tijd me ook ruimte om te verdiepen in VA. 

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik ben op het moment bezig om mijn kat allemaal trucjes te leren. Hij kan nu zitten, liggen, pootje geven en op zijn achterpoten zitten op commando ? 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Vooruitplannen! plannen plannen plannen. Zeker in mijn afstudeerstage toen ik de meetings coordineerde van begin tot eind. Veel dingen kwamen hier op het laatste moment en alles wat dan klaar staat is heerlijk en geeft rust. 

 

 


   
Citeren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: