Meldingen
Alles wissen

Ontmoet Jessica van Diggelen

 

JessWorks
(@jessworks)
Nieuw
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Hi! Ik ben Jessica van Diggelen, 29 jaar uit Hilversum en ben gestart als Virtual Assistant en Online Groeistrateeg. Sinds 01/10/2020 ben ik JessWorks gestart. Ik wil hiermee ondernemers en bedrijven ondersteunen met mijn ervaring als planner, projectmanager, producer en office manager in de media en corporate bedrijven.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Na ruim 10 jaar in dienstverband te hebben gewerkt in de media was het tijd om mijn energie in mijn eigen bedrijf te stoppen. Ik hou van hard werken en doelen behalen, maar vind het enorm motiverend om dit voor mijn eigen bedrijf te doen. Daarnaast vind ik vrijheid enorm belangrijk, werken op momenten als je energie hebt en energie en rust opzoeken in bijvoorbeeld de natuur als dat nodig is.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Om als startende ondernemer in het grote aanbod van VA's er bovenuit te komen en hiermee klanten te krijgen en behouden.

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik ben creatief en vind het heerlijk om naast mijn werk hiermee bezig te zijn. Dit uit ik door yoga, mindfulness maar ook schilderen en veel wandelen in de natuur. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Leef in het nu! De druk ligt tegenwoordig zo hoog, zowel prive als zakelijk en door social media vliegen de dagen soms op de automatische piloot voorbij. Vergeet niet te genieten van het nu, wees je bewust van wat je nu hebt en wat je nog kan en wil leren. Bijna alles is mogelijk, als jouw mindset maar 100% positief is!


Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 558
 

@jessworks Wat tof dat je zo positief in het leven staat, echt mooi om te zien. En stoer dat je de stap genomen hebt na 10 jaar zeg, dat is nogal wat natuurlijk. Maar het is een fanstisch avontuur, de vrijheid en mogelijkheden zijn onbetaalbaar. Geniet er onwijs van! En welkom, leuk dat je er bent. 


JessWorks liked
BeantwoordenCiteren