Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Kimberly Vries

4 Berichten
2 Gebruikers
1 Likes
414 Bekeken
Kimberly Vries
(@kimberly-vries)
Active Member Basic Membership
Topic starter
 

Hoi Allemaal,

Ik ben Kimberly en graag stel ik mij even voor aan jullie. 

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Momenteel ben ik pedagogisch medewerkster en ben ik tegelijk bezig met mijn VA-opleiding. Als pedagogisch medewerkster sta ik vier dagen op een BSO. Daar bied ik (samen met collega's) verschillende activiteiten aan, aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Afgelopen twee jaar heb ik steeds meer administratieve taken erbij gekregen en ik merk aan mijzelf dat ik ondertussen gelukkiger wordt van de administratie dan van op de groep werken. Alhoewel kinderen verslaan met mens erger je niet of koekjes bakken toch ook wel erg leuk is om te doen. 

Door de Corona pandemie heb ik eens goed kunnen nadenken over mijn werk en wat ik graag zou willen. Daarna ben ik gaan onderzoeken wat er allemaal is in de wereld en waar ik goed gevoel van kreeg. 
Zo kwam ik op de website van Blueberry Dynamic. Na verschillende verhalen te hebben gelezen van VA's en een online Webinar te hebben gevolgd was ik om. Dit is wat ik wil worden/zijn. 

Dus nu besteed ik elk vrij uurtje dat ik heb aan de opleiding. Zodat ik aan mijn droombaan kan beginnen. 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  
Vrijheid. De vrijheid om te doen wat ik het leukste vind. Met enthousiasme en plezier je werk kunnen doen. Daarnaast vind ik tijd met mijn gezin heel belangrijk. Op dit moment eet ik vier avonden in de week alleen. Dat is voor mij net zo vervelend als voor het gezin. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Op dit moment is het vooral een uitdaging om tijd te vinden voor de opleiding. Doordat de Corona-maatregels worden aangescherpt wordt er weer meer verwacht van de pedagogisch medewerkers. Waardoor ik vaak meer uren maak en extra dagen werk. Dat vind ik niet erg om te doen, alleen gaat dat wel van mijn tijd af voor de opleiding.

Wat is een leuk feitje over jou? 
Ik heb op mijn 16e een tongpiercing laten zetten als weddenschap. Ik was het enige meisje in de vriendengroep maar wel de stoerste. En dat had ik op die manier bewezen. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 
Als Harry Potter-fan is dit mijn favoriete citaat, van Albus Dumbledore: “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” 
Dat citaat herinnert mij eraan om altijd het positieve te zien ook al is dat in sommige situaties lastig.

 
Geplaatst : 18/12/2021 1:44 PM
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Famed Member Admin
 

Wat een inspiratiebom ben jij zeg @kimberly-vries. Echt zo leuk om te lezen allemaal. Moest hardop lachen over het stiekeme winnen van kinderen met mens-erger-je-niet, haha. Logisch 😉 

En ik kan me voorstellen hoe rot het is om 4 dagen alleen te eten en steeds druk te zijn en gewoon je eigen tijd niet te kunnen bepalen. De afgelopen twee jaar zijn voor niemand makkelijk geweest, maar ik vind het mooi om te zien hoe je jezelf erdoor hebt hervonden en nu nieuwe stappen aan het zetten bent om je droom achterna te gaan en die vrijheid te creëeren waar je zo naar verlangt. En het is niet erg als het misschien wat langzamer gaat dan je had gehoopt. Je hebt stappen gezet, dus je gaat sowieso vooruit 😊 

Het citaat van de wijze Dumbledore herhaal ik even, want die is me toch even krachtig hier en nu:

Geplaatst door: @kimberly-vries

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”

P.S. Heb je je tongpiercing nog steeds? 

 
Geplaatst : 22/12/2021 3:55 PM
Kimberly Vries
(@kimberly-vries)
Active Member Basic Membership
Topic starter
 

Hi Thamara,

Ja met kinderen werken is hard werken maar ook erg leuk en genieten. Zeker als je ,net als ik, een spelletjes fanaat bent. Het komt natuurlijk ook voor dat ik verlies. Maar die gezelligheid en het fanatieke van de kinderen is heerlijk om tussen te zitten.

Het voelt heerlijk om nu voor mijzelf te kiezen en te kunnen gaan doen wat ik leuk vind. Doen waar ik blij van wordt en ook nog eens elke dag met mijn eigen gezin aan tafel. Lijkt mij heerlijk! 

Het citaat heeft mij meerdere keren geholpen om een situatie om te denken. Zodat het toch positief werd. Nu ook weer. Door deze lockdown komt er weer meer werk kijken bij ons op de BSO. Nu ben ik gevraagd om meer administratie te gaan doen tot sowieso maart om mijn manager te ondersteunen. Waar ik eerst opzag tegen meer werk (en daardoor minder tijd voor mijn opleiding), denk ik nu alleen maar: "he, hier kan ik van leren en door te leren groei ik 😉 ". 

Hihi die tongpiercing heb ik nog.

 
Geplaatst : 22/12/2021 6:55 PM
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Famed Member Admin
 

@kimberly-vries Oh wat een mooie instelling zeg. Gaaf om te horen 🤗 

 
Geplaatst : 24/12/2021 1:34 PM

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: