Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Mariëtte van Wijlick

Mariëtte van Wijlick
(@mariette88)
Deelgenomen: 9 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Leuk, mezelf aan jullie voorstellen. Altijd een goede oefening ?

Na 25 jaar office management in loondienst, ging ik in andere richtingen ondernemen. Ik dacht dat ik niet meer in het office management actief zou zijn. Maar oktober vorig jaar pakte ik de draad weer op. Maar nu als ondernemer. Dat maakt voor mij een enorm verschil. Ik vind het super leuk om te organiseren, structureren en documenteren.

 

Ik omschrijf mezelf co-creator voor de vrouwelijke hoog sensitieve ondernemer. Ik ga naast iemand staan, kijk, denk en werk mee voor zakelijke en persoonlijke rust en plezier. Van social media tot stok achter de deur. Van lijstjes maken tot vertrouwelijke gesprekken. Eigen-wijs zijn in het all round ondersteunen en ontzorgen. Laat mij mijn gang maar gaan, dan wordt het allemaal geregeld. 

 

Mijn grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen is echt wel die vrijheid! Zelf mijn tijd indelen! Ontwikkelen als nooit tevoren! Doen wat ik leuk vind! Het andere ondernemers gemakkelijker maken! Werken aan mijn grootste droom. Zoveel mogelijk kinderen en volwassen in het bezit stellen van een Troostbeer.

 

Door alles wat ik op dit moment doe, is mijn grootste uitdaging mezelf niet te verliezen, mezelf onderscheiden en een nieuwe passende opdracht vinden. Ik ben multi passionate. Ondanks dat ik dat heel erg nodig heb, is er nog altijd dat stemmetje dat vind dit ik mij moet focussen op één ding. Maar juist door dat te doen, raak ik verloren. Daarom volg ik de stroom die zich aandient.

 

Een leuk feitje? Lastig om het maar bij één feitje te houden. Ik houd van de stad Luik. Ik woon samen met mijn twee katten. Lekker eten, zelf gemaakt of buiten de deur, in goed gezelschap, doet mijn hart extra opleven. In mij huist een grote liefde voor creativiteit, waaronder het borduren van kinderjurkjes met haute couture borduurtechnieken en Lierse kant. 

Ik voel me thuis in de energie van de maan en de magie van orakelkaarten.

Naast co-creator zijn, ben ik ook de bezieler van De Troostbeer en Krachtig Anders. Allebei gericht op het ontwikkelen of verdiepen van hartsbewustzijn voor kinderen en volwassenen. En dan geef ik ook af en toe een workshop haute couture borduren.

 

Mijn leven is een grote leerschool. De meest impactvolle les is dat ik het leren vertrouwen op meZelf. Met een lach. Durven loslaten wat anderen ervan zouden kunnen vinden. Maar vooral dat ik het niet alleen hoef te doen.

 

Leuk om ook jou te leren kennen. En, benieuwd met welke toffe stunt jij een opdracht hebt gecreëerd. 😉

Hartengroet,

Mariëtte 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

En schrijven kan je ook goed @mariette88, wat ontzettend mooi om dit allemaal te lezen. Ik zag mezelf hardop knikken bij wat je schrijft over multipassionate zijn, maar dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je je op één iets moet focussen maar niet goed kan loslaten. Ik denk dat dit heel herkenbaar is voor velen en een overblijfsel van onze culturele conditionering. 

Wat fijn dan dat je ondertussen hebt geleerd op jezelf te vertrouwen en los te laten wat anderen ergens van vinden. Niet iedereen komt uberhaupt op dat punt, dus ik denk dat je jezelf daarmee in je handen mag knijpen. Heerlijk. 

En gaaf om te zien hoeveel je doet en hoe erg je overal van geniet, erg inspirerend. Ontzettend leuk dat je hier bent, welkom. Kijk ernaar uit meer van je te zien hier in de community. 


   
BeantwoordenCiteren
Mariëtte van Wijlick
(@mariette88)
Deelgenomen: 9 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

@thamarazijlstra Leuk, je reactie. Fijn ook, die herkenning. We kunnen ons soms best alleen voelen en/of veroordelend zijn over onze gedachten en gevoelens. Maar uiteindelijk ervaren we allemaal hetzelfde. Alleen verschilt de context nog wel eens. Durven uiten en hulp vragen is zo belangrijk, zeg ik ook tegen mezelf ? 

Culturele conditionering zit idd diep in onze genen. Het is fantastisch dat bewustzijn steeds meer plek krijgt en mensen de voordelen ervan laat zien. Op alle vlakken. Het is voor mij echt een proces van zoeken, ervaren, (her)vallen, opstaan, kroontje rechtzetten en doorgaan.

En ja, je slaat de spijker op z'n kop. Ik ben authentiek auteur van twee boeken. Eén in het kader van pesten. Het ander zijn kinderverhalen en oefeningen voor de Troostbeer. Daar komen nog de illustraties bij. Het derde boek is een co-creatie over Lierse Kant. Dat ligt nu bij de vormgever. En ik schreef voor mijn eigen en andermans social kanalen. Love it!

Ik kijk uit naar wat er zoal in de community te ontdekken en te beleven valt. Het voelt in ieder geval als een warm welkom!


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@mariette88 Je hebt ook helemaal gelijk, we ervaren allemaal hetzelfde. Hebben er vandaag een uitgebreid gesprek over gehad in de deelnemersgroep van de virtual assistant opleiding en het was weer zo mooi om te zien hoeveel herkenning er is als je het eenmaal deelt met elkaar. We kunnen onszelf zo gek maken met onze eigen gedachten, terwijl we er nooit alleen in zijn. 

 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: