Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Miranda Steenhoek

Miranda Steenhoek
(@miranda-inctrl)
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Hallo Blueberry Community,

Graag stel ik mijzelf even voor, ik ben Miranda Steenhoek en ben momenteel druk bezig met de opzet van 'INCTRL - Virtueel Assistent'. 

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

INCTRL wil ik eerste instantie starten naast een parttime baan in loondienst. Ik ben met name gespecialiseerd in event ondersteuning. Mijn ruim 20 jaar ervaring wil ik gebruiken om anderen te ondersteunen bij het organiseren van evenementen. Zo kan ik bijv. zoeken naar een geschikte evenementen locatie, cateraar, decorateur etc., ik schrijf offertes, maak presentatie, uitnodigingen en registratie, mailbox beheer en nog veel meer ....

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Mijn grootste drijfveer is meer vrijheid, meer quality time met de kids en de uitdaging aangaan om mijn eigen onderneming tot een succes te maken. Ik hoef niet perse minder te werken, maar werken op momenten dat het mij uitkomt. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Op dit moment is het maken van mijn website en deze online krijgen nog even de grootste uitdaging. En daarnaast vind ik het 'veiligheid' aspect van online werken ook best lastig. Hoe beveilig en bescherm ik de gegevens van mijn opdrachtgevers goed?

Wat is een leuk feitje over jou? 

Als ik overdag ergens heel intensief mee bezig ben, dan ga ik daar 's nachts in mijn dromen gewoon lekker nog mee verder. En dat is - voor iemand die al geen ochtendmens is -niet goed voor je humeur.  Daarnaast slaap ik met mijn telefoon naast mij en kan gerust ’s nachts nog even mijn mail checken. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

'Making a big life change is scary, but know what is even scarier? Regrat!' En dat is de fase waar ik nu in zit. Ik zie veel beren op de weg om voor mijzelf te starten, maar het idee dat ik later spijt krijg sterkt mij. Ik ga het gewoon proberen en de uitkomst zien we wel, dan heb het in ieder geval geprobeerd! 

Het is fijn om ergens met je vragen omtrent het VA-vak ergens terecht te kunnen. Heb nu al een aantal goede tips gelezen! Dus jullie zullen mij nog wel vaker tegen komen op dit forum.

Groet, Miranda 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@miranda-inctrl Superleuk dat je er bent, je enthousiasme spat van het scherm ? Spannend is starten zeker, het is echt een hele nieuwe wereld die je betreedt, maar oh wat is het het waard. Ik vind het leuk om te lezen ook dat je zegt niet zoveel te geven om minder werken, maar vooral uitkijkt naar je eigen tijden kunnen bepalen. En ook dat hoort erbij weet je, dat je werk zo leuk is dat het niet als werken voelt. Veel of weinig maakt niet zo uit als je plezier hebt in wat je doet elke dag. Lang leve het VA vak 🙂

 

Geplaatst door: @miranda-inctrl

En daarnaast vind ik het 'veiligheid' aspect van online werken ook best lastig. Hoe beveilig en bescherm ik de gegevens van mijn opdrachtgevers goed?

Waarom stel je deze vraag niet op het forum? Een hele goede om wat dieper in te duiken met z'n allen. 

 

 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: