De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Ontmoet Nicole Welter

Nicole Welter
(@nicole-maw)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo allemaal, graag stel ik mezelf aan jullie voor ? 

 

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik werk sinds 2017 als Virtual 'language' assistant, dat houdt in dat ik met name klanten ondersteun, die bijvoorbeeld internationaal bezig zijn en hun klanten graag in hun eigen taal of mentaliteit te woord willen staan.
Verder maak ik vertalingen en corrigeer ik teksten en pas ze, waar nodig, voor het (internationale) publiek aan. Ik heb 30 jaar ervaring in het werken voor internationale bedrijven met mensen uit heel veel culturen, daar maak ik gebruik van.
Daarnaast help ik mijn klanten ook hun processen en diensten te verbeteren. Ik heb oog voor detail en let op kwaliteit en het verbeteren daarvan.
Ik werk uitsluitend remote.

 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

De vrijheid uiteraard, en dat hetgeen je doet ook echt zinvol is. In mijn vorige leven als werknemer in bedrijven had ik altijd het gevoel ‘mijn werk komt ergens vandaan en gaat vervolgens ergens naartoe’. Ik kon nooit echt zien of wat ik deed impact had op het geheel. Ik maakte nooit echt iets af, zo voelde het. Dat is als VA anders, daar maak je een verschil en dat zie je ook.

 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Deze vraag geeft mij een beetje het gevoel, dat er iets niet helemaal naar wens zou gaan. Bij mij loopt het op dit moment best goed. Ik zou wel mijn uren op wat meer klanten willen verspreiden.

 

Wat is een leuk feitje over jou?

Ik hou van avontuur en van wonen waar ik me op mijn plek voel. Geboren en getogen in Duitsland ben ik verhuisd naar Nederland, waar ik met veel plezier 18 jaar heb geleefd. Nu ben ik verder getrokken en noem op dit moment Tenerife mijn thuis. Verder ben ik dol op dieren, boten, lekker eten en richt ik me graag op de positieve en leuke dingen in het leven.

 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

‘Laat los!’

 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@nicole-maw Gaaf om te lezen Nicole. Kan me zo voorstellen dat er veel vraag is naar de ervaring die jij hebt met talen en culturen in deze specifieke settingen. Er zit best een groot verschil tussen de manier van denken, werken en communiceren in verschillende landen en daar kennis van hebben is een enorm pluspunt voor internationale bedrijven lijkt me. Leuk om dit te horen van je. 

 

Geplaatst door: @nicole-maw

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Deze vraag geeft mij een beetje het gevoel, dat er iets niet helemaal naar wens zou gaan. Bij mij loopt het op dit moment best goed. Ik zou wel mijn uren op wat meer klanten willen verspreiden.

Leuk dat je dit noemt. Uitdaging betekent inderdaad verschillende dingen voor verschillende mensen. Ga ik meteen een nieuw topic over starten, dit is leuk 🙂


   
Nicole Welter reageerde
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: