De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Paula Kosters

Paula Kosters
(@paula)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi iedereen,
Wat superfijn dat ik Blueberry Dynamic gevonden heb. Dit was iets wat ik al een tijdje zocht. Erg leuk en interessant om te lezen wat iedereen doet en ook hoe en fijn dat ik hier met mijn vragen terecht kan!

 

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
In mei 2020 besloot ik mijn baan als Office Manager bij een tandartspraktijk op te zeggen, waar ik 11 jaar werkzaam was. Nam eerst even wat tijd voor mijzelf en zocht rustig naar een baan, maar kon het niet echt vinden. Per toeval kwam ik bij een jobcoach terecht voor ontwikkeladvies en kwam zij met het advies Virtual Assistant. Ik werd gelijk enthousiast en er bruiste allerlei ideeën naar boven hoe ik dit kon opzetten, maar een eigen onderneming vond ik wel spannend. Dus onder het mom van “misschien kan ik een administratief klusje voor iemand doen” ben ik ervoor gegaan. En op 7 oktober 2020 heb ik mij ingeschreven bij de KvK als Virtual Assistent!
Gelukkig kreeg ik al snel via via mijn eerste opdracht en inmiddels heb ik 4 verschillende opdrachtgevers met variërende werkzaamheden zoals notuleren, nieuwsbrieven maken, offertes checken, website bijhouden en debiteurenadministratie. Ik werk 2 dagen in de week en daarover verspreid ik deze werkzaamheden. 3 van 4 opdrachten doe ik vanuit huis en naar 1 opdrachtgever ga ik toe om te notuleren.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?
Net als iedereen de vrijheid! Het zelf kunnen indelen en bepalen vind ik ideaal, wat dan ook goed te combineren is met thuis en 2 jonge kinderen. Daarnaast de diverse werkzaamheden en samenwerkingen met opdrachtgevers vind ik erg interessant en afwisselend.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Ik merk dat ik het lastig vind om mij aan de afgesproken uren te houden. Ik ben nogal perfectionistisch en wil het werk ‘afhebben’, dus ik ben langer bezig dan wat er is afgesproken. Dus deze balans vind ik lastig.

Wat is een leuk feitje over jou?
Ben een echte Pinterest-fan!! ? Ik kan hierop uren struinen om inspiratie te krijgen om een taart te bakken, interieur te veranderen, kinderfeestjes te organiseren of traktaties te maken of wanneer ik een nieuw kapsel wil, hahaha wat niet eigenlijk. Word gewoon zo blij van dingen bedenken en creëren ofzo…Dus mijn kledingkast (de inhoud dan) en de woonkamer veranderen ook nog weleens. ?

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?
Door mijn gevoel te volgen en bij jezelf te blijven.


   
Citeren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: