De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Petra Vulders

Petra Vulders
(@petravulders)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi, ik ben Petra Vulders, 49 jaar, getrouwd, 2 kinderen (21 en 18 allebei nog thuiswonend). Ik woon in Helmond. Ik volg al lange tijd VA Lab via Facebook, maar kwam eigenlijk nooit eerder bij dit platform. Leuk en fijn een plek waar collega's samenkomen.

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben al sinds 1990 werkzaam in diverse secretariële en administratieve functies en sinds 2009 doe ik dat als VA voor diverse klanten / bedrijven.

Ik zet mijn jarenlange ervaring en professionele vaardigheden oa. in voor: opzetten secretariaat, personal assistant directie, juridisch secretariaat, projectondersteuning, complex agendabeheer, e-mailbeheer, evenementensupport, financiële administratie, hr-ondersteuning.

Mijn ideale klant is die ondernemer waarvoor ik alle backoffice taken kan doen, zoals email, agendabeheer, organiseren, zaken regelen, administratie, hr; kortom alles waarmee ik mijn klant kan ontzorgen. Ik krijg van dit soort werk energie en hij /zij waarschijnlijk niet.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

In 2009 bedacht ik dat ik het best vanuit huis online kon werken voor mijn ideale klant, de zelfstandig ondernemer, die niet persé fulltime iemand op kantoor nodig had, maar wel ondersteuning zocht. Daarnaast wilde ik ook een goede werk-privé balans waarin ik zelf mijn werktijden en werklocatie kon bepalen.

Dat was en is nog steeds mijn grootste drijfveer. En nog steeds vind ik de werk-privé balans heel belangrijk. Al schuift die de laatste jaren minder naar zorgen voor de kinderen veel meer naar mij-tijd; zeker net zo belangrijk.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Uhmm eigenlijk heb ik geen grote uitdagingen. Als er al een uitdaging is dan weet ik die gauw genoeg naar  een kans om te zetten. Ik bekijk alles altijd positief. 

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik kan heel extravert zijn, druk doen, ik sta met 2 poten in de klei down to earth en heel rationeel, maar daarnaast kan ik helemaal opgaan in yoga en meditatie. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Vertrouw op je intuïtie. Als je onderbuikgevoel zegt "niet doen" of "het is niet goed", dan is dat meestal ook zo. 


Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@petravulders Oh wat leuk Petra. En wat fijn eigenlijk dat nu de kinderen ouder zijn je de tijd die je eerst aan hun kon geven nu aan jezelf kan besteden. Klink alsof je superlekker bezig bent. 

 

Ook leuk om te horen trouwens dat je ervaren bent in HR-ondersteuning. Die markt is heel erg groeiende nu voor VA's en we zitten op dit moment middenin een project rondom het ontwikkelen van het HR VA vakgebied. To be continued... ? 

 

Leuk dat je er bent, welkom!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: