De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Renske Staal

renske staal
(@renske)
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Wat voor werk doe ik en hoe ziet dat eruit?
Ik ben jaren werkzaam geweest in de ICT-branche in verschillende functies, in vaste dienst en later in het zzp-bedrijf van mijn man. Ik heb onder meer gewerkt als Quality Assurance-medewerker, helpdeks-medewerker en systeem/netwerkbeheerder en in ons eigen bedrijf deed ik de financiële administratie en klantbeheer/helpdesk.
Als helpdeskmedewerker hielp ik gebruikers met het inrichten van bedrijfs-specifieke applicaties, het gebruiken van alle gangbare software en webservices, het oplossen van hardware en netwerk-problemen etc.
Als systeembeheerder was ik verantwoordelijk voor o.a. het volledig vervangen van de hardware in een organisatie en het opzetten en testen van de uitwijk procedure (t.b.v. bedrijfscontinuïteit zekerstellen bij calamiteiten).

Wat is mijn grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? 
Mijn man is geen zzp’er meer, mijn kinderen zijn groot, en ik wil mijn kennis en ervaring weer inzetten voor een organisatie of als zzp’er. Als ‘tech-savvy’ Virtual Assistant hoop ik werk te vinden dat ik leuk vind en tegelijkertijd mijn vrijheid en zelfstandigheid te behouden.

Wat is voor mij op dit moment de grootste uitdaging in mijn werk?
Ik heb een heel brede werkervaring en kennis van veel onderwerpen. De VA-wereld is nieuw voor mij en de uitdaging is er achter te komen wat klanten willen en hoe ik ze daarbij kan helpen als VA. Door actief te worden of fora zoals deze en op sociale media, maar ook door het volgen van opleidingen, wil ik deze wereld leren kennen zodat ik gericht kan zoeken naar vacatures en klanten.

Wat is een leuk feitje over mij?
Ik ben een echte computer-geek en gamer-nerd. Samen met een internationale groep gamers bouw ik bijvoorbeeld een middeleeuwse stad in een virtuele wereld in Minecraft.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die ik hebt geleerd in mijn leven?
Ik leer het meest van mijn kinderen. Zij confronteren je met je beste maar ook je slechtste eigenschappen. Als je daar niet voor wegloopt wordt je leven daar enorm door verrijkt.


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@renske Wat is dit leuk om te lezen zeg. Lijkt me ontzettend gaaf om onderdeel te zijn van zo'n bouwproject voor Minecraft. En met alles wat je hebt gedaan al, wat je kan en wat je wil denk ik dat je in de virtual assistant wereld helemaal op je plek zit ? En dit is een hele goede plek inderdaad om veel te leren, leuke mensen te ontmoeten en klanten te vinden. Ik deel ook altijd de laatste virtual assistant vacatures hier. Als je bij de vacatures (of elk ander forumboard) klikt op Abonneren ontvang je altijd de nieuwste vacatures direct in je inbox. 

Welkom, heel leuk dat je er bent. Hoop je vragen op het forum te zien. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: