Ontmoet Rina Dekker

 

Rina
 Rina
(@rina)
Nieuw
Deelgenomen: 5 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo lieve mensen,

 

Ik ben Rina Dekker. Een altijd positieve 46 jarige blondine en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. En zo ben ik op deze site terecht gekomen. Wat leuk om op dit forum te zijn.

* Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben momenteel werkzaam als online Business Coach en mentor voor de teamleden van het bedrijf dat ik samen met mijn partner run. Ik coach en begeleid onze teamleden bij het opstarten van hun eigen business en in het werven van nieuwe leden. Daarnaast doe ik de klantenservice voor onze webshop, dus ik handel al het email- en telefoonverkeer af dat dagelijks binnen komt.

* Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Vrijheid om zelf te bepalen waar ik werk, wanneer ik werk en met wie ik werk. Geen beoordelingsgesprekken meer, geen geplande vakantiedagen opnemen. Werk doen waar ik me goed en veilig bij voel. Ik ben dochter van een ondernemer en het zit al van kleins af aan in mijn bloed. Ik heb altijd de drijf gehad om voor mijzelf te beginnen.

* Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Het werk dat ik nu doe is heel erg leuk, maar ik merk dat ik nog meer uitdaging zoek. Ik kom uit de wereld van de harde cijfers en weet dat ik daar nooit meer heen terug wil. Wat ik wel zou willen doen, is lichte administratieve taken op ZZP basis bijvoorbeeld, dus ik ben me aan het oriënteren om als virtueel assistent aan het werk te gaan. Echter zal ik goed moeten gaan waken om een balans te houden dus werk en privé, want daar heb ik in het verleden al 2x mijn hoofd in gestoten, dat hoeft voor mij niet meer zo nodig. Dus ik moet op tijd mijn grenzen stellen en ook daarbij blijven.

*Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik ben moeder van 3 unieke kinderen in de leeftijd van 18 tm 26 jaar. Ze zijn alle drie al uitgevlogen, dus wordt het tijd om de dromen van hun moeder waar te gaan maken. Mijn grootste droom: reizen over de wereld met mijn laptop, papier en pen.

* Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Dat het leven niet altijd loopt, zoals je van te voren had uitgestippeld of gepland. En dat het leven je zelfs heel hard kan laten struikelen. Wat ik daarvan heb ik geleerd is te leven bij de dag. Elke dag opnieuw dankbaar zijn dat ik op deze aarde mag zijn en daar een rol in mag vervullen.


Citeren