De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Robin Duymaer van Twist

(@robindvt)
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit? Ik werk momenteel als Virtueel Assistant voor het bedrijf van mijn man (hij is ook ZZP-er). Dat samenwerken is echt ontstaan door het thuiswerken tijdens de corona-crisis. Hele leuke uitdaging. Ik doe de planning, agenda en regel locaties. Hiervoor heb ik jaren gewerkt als management assistent en office assistent. Nu tijd om de wereld van de VA’s te ontdekken.
 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? De vrijheid die het brengt, dat je zelf je uren kan indelen en dat er zo meer tijd voor mijn gezin en mijzelf ontstaat. En ik geef toe dat het best even wennen is, deze stap want ik ben wel iemand die houdt van zekerheid.
 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk? Ik heb altijd bij grote bedrijven onder hoge druk gewerkt en gepresteerd, en die druk is nu even weg, daar moest ik enorm aan wennen. Dat is goed. Het is nu tijd om te kijken en zoeken naar wat ik nog meer leuk vind en hoe ik dat kan combineren. 

Wat is een leuk feitje over jou? Wat ik stiekem heel fijn vind is beginnen in een nieuw notitieboekje en lijstjes maken, dat ruimt mijn hoofd op als werkende moeder van 3 jongens.

Wat is een van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? Blijf trouw aan je gevoel, dan komt de rest vanzelf op je pad.


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@robindvt Ik kreeg een dikke glimlach op m'n hoofd toen ik las wat je schrijft over het notitieboekje. Herkenbaar, haha. En in mijn gesprekken met andere VA's hoor ik dat ook continu. Zo heerlijk. 

En wat fijn ook dat je door corona deze hele nieuwe richting bent ingeslagen, en je man zo hebt kunnen helpen. Mooi hoe dat gaat, hoe er uit zo'n moeilijke periode zoveel moois kan komen. 

Heel erg leuk dat je er bent, je staat aan het begin van een fantastisch avontuur. Dus stel alsjeblieft al je vragen hier in de groep, niks is te gek en we helpen allemaal graag. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: