De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Sandra Hunnekens

Sandra Hunnekens
(@sandra-h)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sandra Hunnekens en samen met mijn man woon ik in Grubbenvorst (Limburg), waar ik graag ga wandelen met onze hond, kan genieten van een heerlijk etentje en in de weekenden graag een spelletje doe met vrienden. Ik volg regelmatig creatieve workshops en heb een passie voor schminken en grimeren.

Met mijn uitgebreide kennis en ruime ervaring help ik ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien.

Voordat ik als Virtual Assistant aan de slag ben gegaan, ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de functie van office manager bij een opleidingsinstituut. Ik heb het bedrijf mede opgezet en dit is in die periode uitgegroeid tot een van de grootste opleiders op het vakgebied. Als spil in de organisatie was ik verantwoordelijk voor o.a. het klantcontact, verkoop en cursusadministratie. Mijn collega’s omschrijven mij als een duizendpoot, die altijd voor klant en collega klaar staat. Daarvoor heb ik 24 jaar als accountmanager in de grafische branche gewerkt.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging viel mijn oog op het vak Virtual Assistant (VA). Ineens vielen alle puzzelstukjes in mekaar. Dit vak is mij op het lijf geschreven. Het liet mij niet meer los. Zo enthousiast als ik ben, ben ik meteen gestart met de opleiding [naam verwijderd op verzoek van de opleider]. Wat heb ik veel geleerd, leuke mensen ontmoet en wat kreeg ik er enorm veel energie van! 

Een leuk feitje over mezelf? Ik heb nooit last van ochtendhumeur!

Een van de impactvolle lessen die ik geleerd heb, is dat je iedere dag moet genieten van het leven. Carpe diem!
Verder heb ik nog een mooie quote die ik graag met jullie wil delen: "Ken je kracht en expertise, maar bewaak ook je eigen grenzen. Je hoeft niet alles te kunnen."

Per 31 augustus start ik mijn eigen bedrijf: Sandra Hunnekens Office support. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar nieuwe, mooie en succesvolle samenwerkingen. De diensten die ik ga aanbieden zijn office support, documentcreatie en website- en social media beheer.


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@sandra-h Wat gaaf om te lezen zeg. Dit vind ik ook zo mooi om te horen: 

Geplaatst door: @sandra-h

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging viel mijn oog op het vak Virtual Assistant (VA). Ineens vielen alle puzzelstukjes in mekaar. Dit vak is mij op het lijf geschreven. Het liet mij niet meer los.

Dat gevoel is toch priceless? Als ineens alle lichtjes gaan branden en alles op z'n plek valt. Ben blij voor je, niet iedereen maakt dat mee. 

Het klinkt alsof je superveel ervaring hebt en bakken enthousiasme. Te gek! Heel erg leuk dat je hier bent en onwijs veel succes met je start. Gefeliciteerd!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: