Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Sharon Sanders

Sharon Sanders
(@duketowndevirtueleassistent)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo allemaal, mijn naam is Sharon en ik ben woonachtig in 's-Hertogenbosch.

* Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Sinds maart 2021 ben ik begonnen als Duketown de virtuele assistent. Ik ondersteun en ontzorg de makelaardij online en op afstand in alle voorkomende binnendienst werkzaamheden zoals; het opmaken van koopcontracten, verkoopbrochures, waardebepalingen, e-mailbeheer, aanmelden woningen op Funda, woningbeschrijving, plaatsen nieuw aanbod op social media en zoveel meer.

Daarnaast o.a. maken van social media content, beter zichtbaar worden van ondernemers door veranderen bedrijfsidentiteit op social media, WordPress website beheer, reisplanning voor zowel zakelijk als privé, een echte regeltante dus! Mijn niche is makelaardij, maar ben dus als VA breed inzetbaar op vrijwel alle vlakken. 

* Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? 

Vrijheid, ondanks dat ik bijna 25 jaar op kantoor heb gewerkt (18 jaar reisadviseuse en 7 jaar makelaardij) en het er enorm naar mijn zin heb gehad, mis ik toch de vrijheid en het indelen van mijn eigen tijd. Vroeg beginnen want dan ben ik op mijn best, tussendoor een wandeling met de hond of even sporten en dan fris weer verder met de dag. Ik had nooit kunnen bedenken om als ondernemer te starten, maar door zo vaak de Sjaak te zijn geweest met aflopende contracten, inval voor zwangerschapsverlof, verschillende reorganisaties en een faillissement heb ik de knoop doorgehakt, ik ga ervoor! 

 
* Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Het verdelen van mijn uren en aandacht tussen mijn opdrachtgevers en mijn eigen bedrijf. Ik wil graag blijven doorleren door middel van webinars, opleidingen en cursussen. Ik investeer veel tijd momenteel in het beter zichtbaar worden van mijn eigen bedrijf en ben als een spons met het leren van nieuwe dingen en informatie. Dan schuif ik acquisitie nogal eens op de lange baan..

*  Wat is een leuk feitje over jou? 

Dat ik me als rasechte Groningse thuis voel in het bourgondische 's-Hertogenbosch. Via omwegen (veel in het buitenland gewerkt) ben ik in 's-Hertogenbosch beland en woon er nu al 22 jaar met plezier! En verder met mijn 43 jaar nog steeds te vinden ben op verschillende hardstyle festivals, ik van Italiaanse auto's hou en er ook een rijd, ik graag eens gas wil geven op het circuit, voetbal kijk en groot fan ben van Formule 1. Geen meisje meisje dus, wellicht dat ik daarom in een mannenwereld werk 😉 

* Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Het is wat het is, als je er voor de volle 100% voor bent gegaan, je er alles uitgeperst hebt wat je kan en dit het dan is, nou..dan is dat zo. Ik ben een nuchtere Groningse en kan me niet overal druk om maken. Als je je best hebt gedaan dan is dat resultaat wat het is. Morgen weer een dag.

 

Fijne dag!


   
Citeren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: