Meldingen
Alles wissen

Ontmoet Sonja ter Steeg

 

Sonja ter Steeg-Keller
(@sonja)
Nieuw
Deelgenomen: 3 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Onlangs ben ik gestart als VA nadat ik, naast vele anderen, mijn baan ben kwijtgeraakt door de Cornonapandemie. Ik heb in het verleden bij grote en kleine bedrijven gewerkt en in verschillende functies, maar ik richt me nu voornamelijk op kleine ondernemers die net even wat handjes te kort komen. Mijn expertises liggen bij Office Support, Sales Support en Buying Support en als preventiemedewerker zijnde kan ik ook ondersteunen in het opmaken van een plan van aanpak voor RI&E.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  
Autonomie en vrijheid. Van kinds af aan wist ik al dat ik eigen baas wilde worden. Zelf kunnen bepalen wanneer je wat doet en hoe je het doet, maar wel met respect voor elkaar en elkaars wensen. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Momenteel ben ik druk bezig met mijn website maken en de wereld (lees; de kleine ondernemers van Nederland) te laten weten dat ik mijn diensten aanbiedt. Dit vind ik nog best wel een uitdaging omdat ik niet iemand ben die van het harde verkopen houdt en dicht bij mezelf wil blijven. 

Wat is een leuk feitje over jou? 
Ik ben best wel een natuurfreak. In alles wat ik doe probeer ik aan het milieu te denken. Ik probeer minder plastic te gebruiken, ik ga zoveel mogelijk met de fiets en ik eet nog maar een paar keer in week vlees. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 
Dat je elke dag nog weer leert. In je werk, maar ook over jezelf en de mensen om je heen. En dat dit je leven interessant maakt. Ik hoop ook dat mensen zoveel mogelijk de nieuwsgierigheid houden die je als kind had. 


Citeren